A Stressz napos oldala program

Mit jelent a stressz napos oldala? 

Amikor ellenállásban, harcban vagy, akkor nemcsak mással, hanem magaddal is harcban vagy. Ez ki nem mondottan azt is jelenti, hogy magad ellen harcolsz, teszel valamit, ami számodra ártalmas. Magad ellen vagy,  az ellen teszel, ami neked jó, ami neked használ. Segítek, hogy képessé válj kimozdulni ebből az állapotból, meditációs programmal, stresszcsökkentő tréningekkel, fejlesztő beszélgetéssel, támogatva az egyéni utadon.

Mire világít rá a stressz az életedben? Hová viszi a figyelmed a stressz? Honnan tereli el a figyelmed és miről a stressz? Hogyan szabadulhatsz fel a stressz nyomása alól?

Kinek szól a program?

Akik érintettek: inzulinrezisztencia, hisztamin intolerancia, pajzsmirigy, mióma, meddőség, testsúly, PCOS témákban.

Stressz napos oldala tréningek

Online és jelenléti formában

Bevezető stresszcsökkentő tréningek, majd tematikus továbbhaladás. Egészségtudatosság, erőforrás építés, a belső értékesség felismerése.

Ha elkezdesz másképp gondolni a stresszre, a tested is követi a változást.

Meditációs Megújulás

Online program havonta kétszer

Az egészség témára fókuszáló meditációk képesek elvezetni a stressz napos oldalára. A stressz csökkentése meditációval radikális változást tud elindítani benned. Ez egy út befelé, mely növeli a belső stabilitásod, megnyugtat, kiszabadít a megrekedtségből, megnyitja az utat a gyógyulásod felé.

Az egészség több, mint a betegség hiánya.

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu