Boros Ildikó

Boros Ildikó vagyok. Szeretettel várlak konzultációra és a workshopjaimra, ahol fő téma az inzulinrezisztencia és a hisztaminintolerancia lelki okai.

Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is. 

Van térképem az egészséged helyreállításához.

Amikor fontossá válik az egészség

Új nézőpontot adott…

… egy betegségsorozat, ami megtörte a női létem szárnyalását:  Dengue-láz, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy és testsúly gondok, glutén- és tejérzékenység, mióma, ciszta, ízületi gyulladás, hisztamin intolerancia, leptin rezisztencia.

A testem csak üzent és üzent…

és én nem hallottam meg az üzeneteit. A folyamat megállíthatatlannak látszott egy pontig. A legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni a testemhez, az életemhez. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat.

2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének térképet kapni az egészségük helyreállításához, a betegségeik lelki okainak feltárásában és megoldásában.

Hogyan is kezdődött                                                     ….testsúly

… hogy küzdeni kezdtem a testsúlyommal. Küzdöttem vele, le akartam győzni, a testem szinte az ellenségem lett. Valahogyan képtelen voltam újra kapcsolódni a testemhez, nem találtam hozzá az utat. Valami hiányzott. Valami nagyon hiányzott.

Női létem szárnyalását megtörte…                       …mióma, ciszta, pajzsmirigy

… ösztrogén dominancia, mióma, pajzsmirigy gondok. Olyanná vált az életem, mint egy hullámvasút. A hormonrendszerem a maga útját járta. Egyik baj elmúlt, és azonnal jött a következő. Annyi tünetem lett, hogy nem tudtam hova kapjak, hol kezdjem, mit tegyek. Nehéz volt a szembesülés, a testem rossz néven vette, hogy harcoltam ellene.

Az emésztésem rémálommá vált…                    …inzulinrezisztencia

…szinte semmit sem tudtam megemészteni. Egyre fáradékonyabb lettem, látásgyengülés, rendszertelenül fel-fel csapó fájdalmak a méhemből, felfokozottság és türelmetlenség, éjszaka nem tudtam elaludni, felfázások, ekcéma az arcomon, gyulladások, felfúvódások gigantikus méretben, lassan bármitől, tej és gluténérzékenység, hasmenések. Inzulinrezisztencia. Azt éreztem, a zsír kifolyik a bőrömön keresztül, ekkor híztam hirtelen 10 kilót. Soha nem éltem meg ekkora kilátástalanságot. Az éreztem, valaki elvette az életem, eltűnt az öröm az életemből.

 A nagy pofon…                                           …hisztamin intolerancia

…amikor hónapokon keresztül nem akart meggyógyulni a fülem, elkezdett zsibbadni a kezem, émelygés és fejfájás. Újra kibillentem az egyensúlyomból.

Van kiút…

…mérhetetlen mélypontra kerültem, nagyon rosszul viseltem, hogy segítő szakemberként ilyen betegségsorozat érkezett az életembe. Feltettem magamnak a legnehezebb, legfélelmetesebb kérdéseket, és volt bátorságom megkeresni a válaszokat. Megvizsgáltam hol bomlott fel bennem az egység, mi billentett ki az egyensúlyomból.

Abbahagytam az ellenállást…

…a szembenézés alapjaiban változtatta meg az életemet és az életszemléletemet. Egy gondolat volt bennem: még nem tudom hogyan, de felépülök. Elfogadtam a testem állapotát, abbahagytam a küzdelmet. A kórházban töltött napok alatt együttérzés ébredt bennem a fájdalmammal, a hiányérzetemmel, az elkeseredettségemmel. Elfogadtam a bennem megjelenő érzéseket. Csak annyit éreztem, hogy a szívem mélyén melegség van, hogy nem veszett el, képes vagyok mindent mozgósítani a gyógyulásomért., émelyegt

Hagytam, hogy az élet alakuljon bennem…

…Elérkeztem az ugrás a semmibe állapotba. Hagytam, hogy alakuljanak a dolgok, anélkül, hogy kemény kézzel, ragaszkodva irányítanám. A méhem elkezdett összehúzódni, visszaállni az eredeti méretére. Kezdett az egészségem javulni. Éreztem, élet van már minden sejtemben. Regenerálódtam. Egyre több lett az energiám. Érezhetővé és láthatóvá vált a testem átalakulása. Finomsággal, csodákkal teli a gyógyulásom.

Egyre több reggelen ébredtem úgy, hogy fény van. Elkezdtem színes ruhákat vásárolni. Leoldódott rólam a zsigereimből a hájasság, az iszonyú puffadásoknak vége lett. Kiszabadultam az élet szorításából.  Újra nő vagyok. Lassan visszatért a női erőm. Szép vagyok újra. Szétáradt bennem a ragyogás.

Egyensúlyban a hivatásommal

Új kezdet...

Kezdetben a munka világa…

…szárnyalást, kiteljesedést, rengeteg örömöt hozott, de megismertem a középvezetői lét bezártságát is, a korlátokat, az akadályokat, a határtalannak tűnő stresszt, az idegességet, az állandó, mindent felőrlő készenléti állapotot.  És amikor ezt már az egészségem is több ponton jelezte, váltanom kellett. Nagyot.

A kivezető utat…

…beszorított helyzetemből belülről indítottam el, keresni kezdtem, hogyan találhatok egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogyan oldhatom belső szorongásaimat, a stresszt, hogyan erősíthetem magam, hogyan találhatok rá a belső erőmre.

Új kezdet…

…2009-ben kezdődött az új életem. A különféle ún. jobb agyféltekés tanfolyamokon (rajzolás, festés, írás) új nézőpontokat ismertem meg. Rájöttem, minden csak annak a kérdése, hogy én hogyan látok dolgokat, embereket, körülményeket, és egyszerű megoldás kínálkozhat helyzetekre, ha csak más nézőpontot használva látok rá ugyanarra. 

A belső világom felé fordulva megismertem, megtanultam és tanítok különféle önfejlesztő módszereket. 

A megújulás lelkesít. Szeretem inspirálni az embereket. Érzem az embereket, szeretném átadni azt a lelkesedést, tudást, tapasztalatot, ami bennem van.

Egyéni fejlesztő beszélgetések…

…2012-ben munkám mellett kezdtem el az egyéni fejlesztő beszélgetéseket, a life coaching, a ThetaHealing, a ThetaFloating Coaching, az OH-kártya és a Rebirthing Újjászületés módszerekkel. 2015-től főállásban egyéni vállalkozóként dolgozom, egyéni konzultációkat, workshopokat, képzéseket tartok. 

2016-ban megalapítottam az Önfejlesztő Műhelyt.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés