Boros Ildikó

Fókuszban: az inzulinrezisztencia, hisztamin intolerancia, mióma, leptinrezisztencia és pajzsmirigy problémák. Szeretettel várlak konzultációra és a workshopjaimra, ahol megtanulod, hogyan hallgass a tested üzeneteire, hogyan ráébredj mire is van szükséged igazán. Van térképem az egészséged helyreállításához.

Egy betegségsorozat megtörte a női létem szárnyalását:  mióma, ciszta, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy és testsúly gondok, glutén- és tejérzékenység, ízületi gyulladás, hisztamin intolerancia, leptin rezisztencia.

Boros Ildikó vagyok, segítek, hogy elmélyülj a betegségek lelki okainak jobb megértésében. Támogatlak, hogy ráláss a problémák mögötti lelki tényezőkre, hogy felszabadulhass a nyomás alól, hogy újra hozzáférj az életerődhöz.

A testem csak üzent és üzent ...

és én nem hallottam meg az üzeneteit. A folyamat megállíthatatlannak látszott egy pontig. A legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni a testemhez, az életemhez. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat.

Megérkeztem a szomorúság apályából az elengedés áramló vízesésébe, a félelem folyójából az életerő óceánjába, a harag kútjából a védettség tengerébe, a bűntudat, a szégyen mocsarából az egység áramlatába, a depresszió, a gyász bizonytalan örvényéből az életenergia forrásához.

2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének térképet kapni az egészségük helyreállításához, a betegségeik lelki okainak feltárásában és megoldásában.

Hogyan is kezdődött… 

                                           …testsúly

… hogy küzdeni kezdtem a testsúlyommal. Küzdöttem vele, le akartam győzni, a testem szinte az ellenségem lett. Valahogyan képtelen voltam újra kapcsolódni a testemhez, nem találtam hozzá az utat. Valami hiányzott. Valami nagyon hiányzott.

Női létem szárnyalását megtörte…                       …mióma, ciszta, pajzsmirigy

… ösztrogén dominancia, mióma, pajzsmirigy gondok. Olyanná vált az életem, mint egy hullámvasút. A hormonrendszerem a maga útját járta. Egyik baj elmúlt, és azonnal jött a következő. Annyi tünetem lett, hogy nem tudtam hova kapjak, hol kezdjem, mit tegyek. Nehéz volt a szembesülés, a testem rossz néven vette, hogy harcoltam ellene.

Az emésztésem rémálommá vált…                    …inzulinrezisztencia

…szinte semmit sem tudtam megemészteni. Egyre fáradékonyabb lettem, látásgyengülés, rendszertelenül fel-fel csapó fájdalmak a méhemből, felfokozottság és türelmetlenség, éjszaka nem tudtam elaludni, felfázások, ekcéma az arcomon, gyulladások, felfúvódások gigantikus méretben, lassan bármitől, tej és gluténérzékenység, hasmenések. Inzulinrezisztencia. Azt éreztem, a zsír kifolyik a bőrömön keresztül, ekkor híztam hirtelen 10 kilót. Soha nem éltem meg ekkora kilátástalanságot. Az éreztem, valaki elvette az életem, eltűnt az öröm az életemből.

kezdet

A nagy pofon...   .

…hisztamin intolerancia

…amikor hónapokon keresztül nem akart meggyógyulni a fülem, elkezdett zsibbadni a kezem, émelygés és fejfájás.

Van kiút…

…mérhetetlen mélypontra kerültem, nagyon rosszul viseltem, hogy segítő szakemberként ilyen betegségsorozat érkezett az életembe. Feltettem magamnak a legnehezebb, legfélelmetesebb kérdéseket, és volt bátorságom megkeresni a válaszokat. Megvizsgáltam hol bomlott fel bennem az egység, mi billentett ki az egyensúlyomból.

Abbahagytam az ellenállást…

…a szembenézés alapjaiban változtatta meg az életemet és az életszemléletemet. Egy gondolat volt bennem: még nem tudom hogyan, de felépülök. Elfogadtam a testem állapotát, abbahagytam a küzdelmet. A kórházban töltött napok alatt együttérzés ébredt bennem a fájdalmammal, a hiányérzetemmel, az elkeseredettségemmel. Elfogadtam a bennem megjelenő érzéseket. Csak annyit éreztem, hogy a szívem mélyén melegség van, hogy nem veszett el, képes vagyok mindent mozgósítani a gyógyulásomért., émelyegt

Hagytam, hogy az élet alakuljon bennem…

…Elérkeztem az ugrás a semmibe állapotba. Hagytam, hogy alakuljanak a dolgok, anélkül, hogy kemény kézzel, ragaszkodva irányítanám. A méhem elkezdett összehúzódni, visszaállni az eredeti méretére. Kezdett az egészségem javulni. Éreztem, élet van már minden sejtemben. Regenerálódtam. Egyre több lett az energiám. Érezhetővé és láthatóvá vált a testem átalakulása. Finomsággal, csodákkal teli a gyógyulásom.

Egyre több reggelen ébredtem úgy, hogy fény van. Elkezdtem színes ruhákat vásárolni. Leoldódott rólam a zsigereimből a hájasság, az iszonyú puffadásoknak vége lett. Kiszabadultam az élet szorításából.  Újra nő vagyok. Lassan visszatért a női erőm. Szép vagyok újra. Szétáradt bennem a ragyogás.

Konzultációk...

…ahol értem, hogy miről beszélsz. Érzem a zsigereimben, min mentél keresztül. Ezek az én belső megtapasztalásaim, a „ pokoljárásaim”, amiből megtaláltam a kivezető utat.

Van térképem az egészséged helyreállításához, utat tudok mutatni, hogy kitalálj a fájdalmaidból, hogy meglásd, valójában mire van szükséged. Hogy újra megtaláld azt a nőt, aki vagy, hogy  megtapasztald a belső ragyogásod, amely által újra képes vagy élni a saját életed.


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés