Boros Ildikó vagyok.

Szeretettel várlak konzultációra inzulinrezisztencia, mióma és pajzsmirigy tünetek lelki okainak témáiban, workshopjaimra, ahol megtanulod, hogyan hallgass a tested üzeneteire, hogyan ráébredj mire is van szükséged igazán. A folyamat közben segítek feltárni a betegséged lelki okait, hogy ráérezz újra az életerődre, hogy újra áramlóvá váljon a női erőd, ragyogásod. Van térképem az egészséged helyreállításához.

Egy betegségsorozat megtörte a női létem szárnyalását:  mióma, ciszta, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy és testsúly gondok, glutén- és tejérzékenység, ízületi gyulladás.

A testem csak üzent és üzent, és én nem hallottam meg az üzeneteit. A folyamat megállíthatatlannak látszott egy pontig. A legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni a testemhez, az életemhez. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat.

Megérkeztem a szomorúság apályából az elengedés áramló vízesésébe, a félelem folyójából az életerő óceánjába, a harag kútjából a védettség tengerébe, a bűntudat, a szégyen mocsarából az egység áramlatába, a depresszió, a gyász bizonytalan örvényéből az életenergia forrásához.

2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének térképet kapni az egészségük helyreállításához, a női betegségeik lelki okainak feltárásában és megoldásában.

Hogyan is kezdődött…                                                  …testsúly

… hogy küzdeni kezdtem a testsúlyommal. Küzdöttem vele, le akartam győzni, a testem szinte az ellenségem lett. Valahogyan képtelen voltam újra kapcsolódni a testemhez, nem találtam hozzá az utat. Valami hiányzott. Valami nagyon hiányzott.

Női létem szárnyalását megtörte…                       …mióma, ciszta, pajzsmirigy          

… ösztrogén dominancia, mióma, pajzsmirigy gondok. Olyanná vált az életem, mint egy hullámvasút. A hormonrendszerem a maga útját járta. Egyik baj elmúlt, és azonnal jött a következő. Annyi tünetem lett, hogy nem tudtam hova kapjak, hol kezdjem, mit tegyek. Nehéz volt a szembesülés, a testem rossz néven vette, hogy harcoltam ellene.

Az emésztésem rémálommá vált…                    …inzulinrezisztencia

…szinte semmit sem tudtam megemészteni. Egyre fáradékonyabb lettem, látásgyengülés, rendszertelenül fel-fel csapó fájdalmak a méhemből, felfokozottság és türelmetlenség, éjszaka nem tudtam elaludni, felfázások, ekcéma az arcomon, gyulladások, felfúvódások gigantikus méretben, lassan bármitől, tej és gluténérzékenység, hasmenések. Inzulinrezisztencia. Azt éreztem, a zsír kifolyik a bőrömön keresztül, ekkor híztam hirtelen 10 kilót. Soha nem éltem meg ekkora kilátástalanságot. Az éreztem, valaki elvette az életem, eltűnt az öröm az életemből.

Van kiút…

…mérhetetlen mélypontra kerültem, nagyon rosszul viseltem, hogy segítő szakemberként ilyen betegségsorozat érkezett az életembe. Feltettem magamnak a legnehezebb, legfélelmetesebb kérdéseket, és volt bátorságom megkeresni a válaszokat. Megvizsgáltam hol bomlott fel bennem az egység, mi billentett ki az egyensúlyomból.

Abbahagytam az ellenállást…

…a szembenézés alapjaiban változtatta meg az életemet és az életszemléletemet. Egy gondolat volt bennem: még nem tudom hogyan, de felépülök. Elfogadtam a testem állapotát, abbahagytam a küzdelmet. A kórházban töltött napok alatt együttérzés ébredt bennem a fájdalmammal, a hiányérzetemmel, az elkeseredettségemmel. Elfogadtam a bennem megjelenő érzéseket. Csak annyit éreztem, hogy a szívem mélyén melegség van, hogy nem veszett el, képes vagyok mindent mozgósítani a gyógyulásomért.

Hagytam, hogy az élet alakuljon bennem…

…Elérkeztem az ugrás a semmibe állapotba. Hagytam, hogy alakuljanak a dolgok, anélkül, hogy kemény kézzel, ragaszkodva irányítanám. A méhem elkezdett összehúzódni, visszaállni az eredeti méretére. Kezdett az egészségem javulni. Éreztem, élet van már minden sejtemben. Regenerálódtam. Egyre több lett az energiám. Érezhetővé és láthatóvá vált a testem átalakulása. Finomsággal, csodákkal teli a gyógyulásom.

Egyre több reggelen ébredtem úgy, hogy fény van. Elkezdtem színes ruhákat vásárolni. Leoldódott rólam a zsigereimből a hájasság, az iszonyú puffadásoknak vége lett. Kiszabadultam az élet szorításából.  Újra nő vagyok. Lassan visszatért a női erőm. Szép vagyok újra. Szétáradt bennem a ragyogás.

Konzultációk…

…ahol értem, hogy miről beszélsz. Érzem a zsigereimben, min mentél keresztül. Ezek az én belső megtapasztalásaim, a „ pokoljárásaim”, amiből megtaláltam a kivezető utat. 

Van térképem az egészséged helyreállításához, utat tudok mutatni, hogy kitalálj a fájdalmaidból, hogy meglásd, valójában mire van szükséged. Hogy újra megtaláld azt a nőt, aki vagy, hogy  megtapasztald a belső ragyogásod, amely által újra képes vagy élni a saját életed.


Elérhetőségeim

Boros Ildi

Női egészség coach, ThetaHealing® tanár és konzulens

Cím: 1135 Budapest, Hun utca 3.  Kapucsengő:  20.

Email:  borostyanmuhely@gmail.com

Telefon:  +36 30 2105877

Facebook oldalam

Térkép a női egészséghez – betegségek lelki okok

Boros Ildi – Borostyán Önfejlesztő Műhely

Instagram oldalam:   boros_ildi

Honlapjaim:

Térkép a női egészséghez  –  betegségek lelki okairól (inzulinrezisztencia, mióma, pajzsmirigy) – Konzultációk, workshopok, mentorprogram –  www.borosildi.hu

Képzések, tanfolyamok – ThetaHealing  –  www.borostyanmuhely.hu

Kiút a magzati lét és a születés fájdalmaiból – Rebirthing Újjászületés – www.rebirth.hu

www.iranyvaltas.hu

Pinterest oldalam:  Boros Ildi – Borostyán Önfejlesztő Műhely


Székhely: 1135 Budapest, Hun utca 3.  3/1.  

Adószám: 67136100141   

Nyilvántartási szám:  43548730