Boros Ildikó

Boros Ildikó vagyok. Szeretettel várlak konzultációra és a workshopjaimra, ahol fő téma az inzulinrezisztencia és a hisztaminintolerancia lelki okai.

Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is. 

Van térképem az egészséged helyreállításához.

Boros Ildikó inzulinrezisztencia lelki okai thetahealing

Amikor fontossá válik az egészség

Új nézőpontot adott…

… egy betegségsorozat, ami megtörte a női létem szárnyalását:  Dengue-láz, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy és testsúly gondok, glutén- és tejérzékenység, mióma, ciszta, ízületi gyulladás, hisztamin intolerancia, leptin rezisztencia.

A testem csak üzent és üzent…

és én nem hallottam meg az üzeneteit. A folyamat megállíthatatlannak látszott egy pontig. A legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni a testemhez, az életemhez. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat.

2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének térképet kapni az egészségük helyreállításához, a betegségeik lelki okainak feltárásában és megoldásában.

Hogyan is kezdődött                                                     ….testsúly

… hogy küzdeni kezdtem a testsúlyommal. Küzdöttem vele, le akartam győzni, a testem szinte az ellenségem lett. Valahogyan képtelen voltam újra kapcsolódni a testemhez, nem találtam hozzá az utat. Valami hiányzott. Valami nagyon hiányzott.

Női létem szárnyalását megtörte…                       …mióma, ciszta, pajzsmirigy

… ösztrogén dominancia, mióma, pajzsmirigy gondok. Olyanná vált az életem, mint egy hullámvasút. A hormonrendszerem a maga útját járta. Egyik baj elmúlt, és azonnal jött a következő. Annyi tünetem lett, hogy nem tudtam hova kapjak, hol kezdjem, mit tegyek. Nehéz volt a szembesülés, a testem rossz néven vette, hogy harcoltam ellene.

Az emésztésem rémálommá vált…                    …inzulinrezisztencia

…szinte semmit sem tudtam megemészteni. Egyre fáradékonyabb lettem, látásgyengülés, rendszertelenül fel-fel csapó fájdalmak a méhemből, felfokozottság és türelmetlenség, éjszaka nem tudtam elaludni, felfázások, ekcéma az arcomon, gyulladások, felfúvódások gigantikus méretben, lassan bármitől, tej és gluténérzékenység, hasmenések. Inzulinrezisztencia. Azt éreztem, a zsír kifolyik a bőrömön keresztül, ekkor híztam hirtelen 10 kilót. Soha nem éltem meg ekkora kilátástalanságot. Az éreztem, valaki elvette az életem, eltűnt az öröm az életemből.

 A nagy pofon…                                           …hisztamin intolerancia

…amikor hónapokon keresztül nem akart meggyógyulni a fülem, elkezdett zsibbadni a kezem, émelygés és fejfájás. Újra kibillentem az egyensúlyomból.

Van kiút…

…mérhetetlen mélypontra kerültem, nagyon rosszul viseltem, hogy segítő szakemberként ilyen betegségsorozat érkezett az életembe. Feltettem magamnak a legnehezebb, legfélelmetesebb kérdéseket, és volt bátorságom megkeresni a válaszokat. Megvizsgáltam hol bomlott fel bennem az egység, mi billentett ki az egyensúlyomból.

Abbahagytam az ellenállást…

…a szembenézés alapjaiban változtatta meg az életemet és az életszemléletemet. Egy gondolat volt bennem: még nem tudom hogyan, de felépülök. Elfogadtam a testem állapotát, abbahagytam a küzdelmet. A kórházban töltött napok alatt együttérzés ébredt bennem a fájdalmammal, a hiányérzetemmel, az elkeseredettségemmel. Elfogadtam a bennem megjelenő érzéseket. Csak annyit éreztem, hogy a szívem mélyén melegség van, hogy nem veszett el, képes vagyok mindent mozgósítani a gyógyulásomért., émelyegt

Hagytam, hogy az élet alakuljon bennem…

…Elérkeztem az ugrás a semmibe állapotba. Hagytam, hogy alakuljanak a dolgok, anélkül, hogy kemény kézzel, ragaszkodva irányítanám. A méhem elkezdett összehúzódni, visszaállni az eredeti méretére. Kezdett az egészségem javulni. Éreztem, élet van már minden sejtemben. Regenerálódtam. Egyre több lett az energiám. Érezhetővé és láthatóvá vált a testem átalakulása. Finomsággal, csodákkal teli a gyógyulásom.

Egyre több reggelen ébredtem úgy, hogy fény van. Elkezdtem színes ruhákat vásárolni. Leoldódott rólam a zsigereimből a hájasság, az iszonyú puffadásoknak vége lett. Kiszabadultam az élet szorításából.  Újra nő vagyok. Lassan visszatért a női erőm. Szép vagyok újra. Szétáradt bennem a ragyogás.

Egyensúlyban a hivatásommal

Új kezdet...

Kezdetben a munka világa…

…szárnyalást, kiteljesedést, rengeteg örömöt hozott, de megismertem a középvezetői lét bezártságát is, a korlátokat, az akadályokat, a határtalannak tűnő stresszt, az idegességet, az állandó, mindent felőrlő készenléti állapotot.  És amikor ezt már az egészségem is több ponton jelezte, váltanom kellett. Nagyot.

A kivezető utat…

…beszorított helyzetemből belülről indítottam el, keresni kezdtem, hogyan találhatok egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogyan oldhatom belső szorongásaimat, a stresszt, hogyan erősíthetem magam, hogyan találhatok rá a belső erőmre.

Új kezdet…

…2009-ben kezdődött az új életem. A különféle ún. jobb agyféltekés tanfolyamokon (rajzolás, festés, írás) új nézőpontokat ismertem meg. Rájöttem, minden csak annak a kérdése, hogy én hogyan látok dolgokat, embereket, körülményeket, és egyszerű megoldás kínálkozhat helyzetekre, ha csak más nézőpontot használva látok rá ugyanarra. 

A belső világom felé fordulva megismertem, megtanultam és tanítok különféle önfejlesztő módszereket. 

A megújulás lelkesít. Szeretem inspirálni az embereket. Érzem az embereket, szeretném átadni azt a lelkesedést, tudást, tapasztalatot, ami bennem van.

Egyéni fejlesztő beszélgetések…

…2012-ben munkám mellett kezdtem el az egyéni fejlesztő beszélgetéseket, a life coaching, a ThetaHealing, a ThetaFloating Coaching, az OH-kártya és a Rebirthing Újjászületés módszerekkel. 2015-től főállásban egyéni vállalkozóként dolgozom, egyéni konzultációkat, workshopokat, képzéseket tartok. 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Lelki okok

Inzulinrezisztencia és hisztamin intolerancia lelki háttere, megértése