Események

Tanfolyamok, tréningek, workshopok

Belső munka érzelmekkel, intuícióval és belső képekkel

boros ildikó
Egésznapos workshop
Leírás: Hárítsd el az akadályokat, találd meg az okokat. Dolgozd fel a magzati létből, a születési fájdalmaidból és a nehéz gyermekkorodból eredő okokat.  

Téma: Kapcsolódj a nőiséged, a belső szépséged esszenciájához

Tölts velünk egy hetet, ahol rálátsz az egyedi tündöklésed különlegességére. Az a belső ragyogás, ami te vagy, egyedi minőségű, ami megismételhetetlen.

Gyere és tárd fel, mi mindenre vagy képes.

Találd meg, hol van a belső ragyogásod forrása.

Azonnali eszközök és technikák, fizikai és lelki gyakorlatokon keresztül, hogy hozzáférhess a nőiességed esszenciájához.

Engedd, hogy megpihenjen a tenyeredben a belső szépséged ereje, alakítsd át ezt az erőt finom lágysággá. Válj a saját életed irányítójává. Hangold át a benned élő nőt, hogy megmutassa magát olyannak, amilyen legbelül vagy.

Elengedés és megújulás workshop

Lelki és fizikai méregtelenítő Nap
Időpont: 2024. június 29. (szombat)

Egésznapos workshop

Leírás:  Mit üzennek az érzéseid?  Mit kell elengedni? Mit kell megújítani? Amíg a veszteségeid magadban tartod, annak a sérülései, fájdalmai bizony belső nyomást gyakorol rád. Finoman, de nyomnak. Nyomnak a ki nem mondott szavak, a ki nem elégített szükségletek, az el nem sírt könnyek. Az igazság gyógyító ereje, amikor abbahagyjuk a merev és makacs erőlködést.

Tisztulj fizikai és lélek szinten. Gyere, nyisd meg a gátakat kreatív érzelmi, fizikai és önmasszázs gyakorlatokkal és engedd el a mérgeket az életedből. Tanuld meg  az érzelmi önkezelést!  Tanuld meg a nyirok önkezelést teljes testen.

Van kiút az inzulinrezisztencia, PCOS, meddőség, fogyás, pajzsmirigy, hisztamin intolerancia lelki labirintusából. 

Szeretnéd magad beleásni a lelki tényezők rejtelmeibe, ami hatással van az egészségedre? Hiszel abban, hogy fontos az elméletet megérteni ÉS a következő lépés, hogy be tudd építeni a tanultakat a gyakorlatba is?

Átfogó megközelítés, bevált, egyedi módszertan. 5 db workshop, gyakorlatias műhelymunka, 4 db kreatív gyakorlóest és kérdezz-felelek, cselekvési terv. Plusz: személyre szabott fejlesztés: mentorprogram.

Leírás:

Tematikus csoport érintetteknek: PCOS, inzulinrezisztencia, meddőség, pajzsmirigy, fogyás, hisztamin intolerancia.

A ThetaFloating módszer szimbolikus képek (mely a te belső világod) és az érzelmeid mozgatását felhasználva segíti feloldani a belső konfliktusaid.  Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek ki a fájdalmaidból. Ismerd meg a módszer esszenciáját, tanuld meg a technikát.