Események

Leírás:

Tematikus csoport érintetteknek: PCOS, inzulinrezisztencia, meddőség, pajzsmirigy, fogyás, hisztamin intolerancia.

A ThetaFloating módszer szimbolikus képek (mely a te belső világod) és az érzelmeid mozgatását felhasználva segíti feloldani a belső konfliktusaid.  Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek ki a fájdalmaidból. Ismerd meg a módszer esszenciáját, tanuld meg a technikát.

Egésznapos workshop

Leírás:  Intutitív látás és megértés workshop. Számomra az intuíció egy lágy rezdülés, rezgése apró nyomokat hagy. Az apró nyom lehet bármi, és fontos tudnod ez az apróság teret teremt magának. A figyelmeddel növelheted ezt a teret erőlködés nélkül. Ez nem erőltetett, nem akaratos figyelem. Ez a felfigyelés pillanata. Felfigyelni valamire, ami szokatlan, ami más, mint korábban. Különleges működés ez, a folyamatban természetes módon szerzed vissza az erőforrásaid. Ráérzel, hogyan működnek a dolgok kívül és belül.   

Egésznapos workshop
Leírás:  Amikor a lélek elfárad lekapcsolódik, megpihen, sok s zámára az érzelmek raktározása. Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha a folyamatban újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulhatunk azoktól a sérülésektől, amelyek ebben az időben keletkeznek és rejtett hatással vannak életünkre. 

Egésznapos workshop

Leírás:  Találj vissza önmagadhoz. Gyakorolj, és engedd bele magad egy egész napos meditációs kihívásba. Milyen meditációk lesznek? légzésmeditációk,  mantra meditációk, ThetaFloating meditáció, ThetaHealing meditáció, kundalini meditációk.

Egésznapos workshop

Leírás:  Mennyire járod a saját utadat? Mennyire éled a saját életed? Ugye tudod, hogy azok a régi hangok odabent nem mondhatják meg, ki is vagy és mire vagy képes? Ugye tudod, hogy csak az emelhet fel, ha nem hagyod, hogy a múltad határozza meg a jövődet?