Események

Tanfolyamok, tréningek, workshopok

Belső munka érzelmekkel, intuícióval és belső képekkel

boros ildikó
Lelki és fizikai méregtelenítő Nap
Időpont: 2024. június 29. (szombat)

Egésznapos workshop

Leírás:  Mit üzennek az érzéseid?  Mit kell elengedni? Mit kell megújítani? Amíg a veszteségeid magadban tartod, annak a sérülései, fájdalmai bizony belső nyomást gyakorol rád. Finoman, de nyomnak. Nyomnak a ki nem mondott szavak, a ki nem elégített szükségletek, az el nem sírt könnyek. Az igazság gyógyító ereje, amikor abbahagyjuk a merev és makacs erőlködést.

Tisztulj fizikai és lélek szinten. Gyere, nyisd meg a gátakat kreatív érzelmi, fizikai és önmasszázs gyakorlatokkal és engedd el a mérgeket az életedből. Tanuld meg  az érzelmi önkezelést!  Tanuld meg a nyirok önkezelést teljes testen.

Van kiút az inzulinrezisztencia, PCOS, meddőség, fogyás, pajzsmirigy, hisztamin intolerancia lelki labirintusából. 

Szeretnéd magad beleásni a lelki tényezők rejtelmeibe, ami hatással van az egészségedre? Hiszel abban, hogy fontos az elméletet megérteni ÉS a következő lépés, hogy be tudd építeni a tanultakat a gyakorlatba is?

Átfogó megközelítés, bevált, egyedi módszertan. 5 db workshop, gyakorlatias műhelymunka, 4 db kreatív gyakorlóest és kérdezz-felelek, cselekvési terv. Plusz: személyre szabott fejlesztés: mentorprogram.

Egésznapos workshop
Leírás: Hárítsd el az akadályokat, találd meg az okokat. Dolgozd fel a magzati létből, a születési fájdalmaidból és a nehéz gyermekkorodból eredő okokat.