Módszerek

Áramlás - Életerő - Ragyogás

Módszerek az egészségért

Segítelek és támogatlak, hogy:

  • elmélyülj a betegségek lelki okainak mélyebb megértésében
  • megtanuld hogyan hallgass a tested üzeneteire
  • ráérezz, mire is van szükséged igazán
  • képessé válj újra áramlóvá tenni a szíved életenergiáját,
  • ráérezz a belső ragyogásodra.

Hitrendszerek és érzelmek útja

ThetaHealing®

A módszerről:  A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések. Vannak olyan korlátozó, nyomást, feszültséget okozó hitrendszerek, amelyekről nem is gondoljuk, hogy kibillent az egészséges állapotunkból. A folyamatban belső figyelemmel és érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit. A ThetaHealing® módszer a hitrendszereink, a hozzáállásunk átalakítását támogató belső munka, egyfajta fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra, a gyökérproblémára.

Milyen hatása van az életedre?  Rátalálsz a belső erődre, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz önmagaddal, újra áramlóvá válik benned a ragyogás. A folyamatban felszabadulhatnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el. Újra mély levegőt tudsz venni megszabadulva a korábban hozzád láncolt hitrendszerektől, megerősödsz a létezésben.

Az érzelmek és belső képek útja

ThetaFloating

A módszerről: A nehézség, a testi fájdalom beszorít, bezár, olyan, mint egy jégpáncél, amely befedi, merevvé, mozdíthatatlanná tesz, így nem tudod úgy élni az életed, ahogyan szeretnéd. A Női  Egészség ThetaFloating Coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet. A módszer szimbolikus képekre és érzelmek megfigyelésére alapozó különleges átalakító, transzformáló belső munka, így belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, majd és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre?  Ahogyan figyelsz a szimbolikus képre, önkéntelenül kimozdulsz a fájdalmas beszorítottságból, kiszabadulsz a nyomás alól. A folyamatban rálátsz a betegséged mozgatórugóira. Feloldódik a lelked, a nőiséged körülölelő jégpáncél.  Megtanulsz elfogadást kialakítani – lépésről lépésre – azzal, ami ebben a pillanatban van. Az elfogadás folyamata átalakítja a közérzeted, kiszakadsz a fájdalmakból. Más perspektívából nézel önmagadra, a nőiségedre, összhangot, felszabadulást, ragyogást élsz meg.

A kérdések és önismeret útja

Egészség coaching

A módszerről:  Kérdésekre építő, segítő fejlesztő beszélgetés sorozat, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni az életben betöltött helyedet, lehetőséget ad helyzetek, egészségi állapot, párkapcsolati fájdalmak, mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeidet.

Milyen hatása van az életedre?  Újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Áramlás indul be, felébred a belső erőd, képessé válsz kapcsolódni önmagadhoz. Felfedezel egy másik utat. Megszabadulj az érzelmi nehézségektől, kínoktól, belső fájdalmaktól. Meglátod és megismered a valódi önmagad, a olyannak, amilyen vagy, és elfogadod azt, anélkül, hogy minősítenéd, anélkül, hogy ítélkeznél önmagad felett.  Megtanulod egyre jobban elfogadni önmagad és másokat.  Békésebb leszel.  Szeretettel és lelkesedéssel állsz a saját törekvéseidhez, az egészséged helyreállításához, áramló életerővel.

A kérdésekkel az önismeret új útján

Rebirthing Újjászületés légzés

A módszerről:  A Rebirthing Újjászületés légzés módszer segítségével feltérképezhetjük és megoldhatjuk életünk egyes területeire gyakorol hatásait, legyen az a szerelmeink fájdalmai, az egészségünk buktatói, a pénzügyeink feszítő hatásai, a személyes kapcsolataink mélyén rejlő konfliktusok, a személyes fejlődés tehetetlensége, az életről, a világról, a fejlődésről alkotott elképzeléseink. Születés alatti traumák, fájdalmak feloldását támogató belső folyamat.

Milyen hatása van az életedre? A folyamat “utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére, ahol gyógyító újraéléssel felülírhatjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatokat. A születés során megélt, intenzív, ugyanakkor előmozdító élmények felkészítik az ember az életre, ellátják önbizalommal, kialakítják alapvető megküzdési stratégiáit.

Képek és szavak útja

OH asszociációs kártya

A módszerről: Segítő beszélgetés képek, színek, szavak és a szabad asszociáció társításával, amely támogató,  feloldó és a  megoldáshoz vezet. Az OH-kártya képek segítségével kidolgozott asszociációs pszichológiai módszer, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeinket.

Milyen hatása van az életedre? Sajátos “utazás”az OH kártyacsalád képeivel, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni helyzeteket, lehetőséget ad mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére.

Bejelentkezés

BOROS ILDIKÓ

Egészség mentor

Egyéni konzultációk személyesen és online.

Helyszín: 

Személyesen: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4.  Kapucsengő:  6.  (bejárat a Kresz G. utca felől.)

Online: Skype, Viber, WhatsApp

A konzultáció díja:   16.000,-Ft

Időtartama:   1,5 óra

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu