Módszerek

A lelki tényezők feltárása

A hitrendszerek, az érzelmek és a belső képek útja, légzéssel feloldani a lelki fájdalmakat.

Boros Ildikó inzulinrezisztencia lelki okai thetahealing thetafloating stresszcsökkentés

ThetaHealing

A hitrendszerek és érzelmek útja

A módszerről:  A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések. Vannak olyan korlátozó, nyomást, feszültséget okozó hitrendszerek, amelyekről nem is gondoljuk, hogy kibillent az egészséges állapotunkból. A folyamatban belső figyelemmel és érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit. A ThetaHealing® módszer a hitrendszereink, a hozzáállásunk átalakítását támogató belső munka, egyfajta fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra, a gyökérproblémára.

Milyen hatása van az életedre?  Rátalálsz a női erődre, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz önmagaddal, újra áramlóvá válik benned a nőies ragyogás. A folyamatban felszabadulhatnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el. Újra mély levegőt tudsz venni megszabadulva a korábban hozzád láncolt hitrendszerektől, megerősödsz a női létben.

Ide kattinve tudsz bejelentkezni a ThetaHealing ülésre.

ThetaFloating Coaching

Az érzelmek és belső képek útja

A módszerről: A nehézség, a testi fájdalom beszorít, bezár, olyan, mint egy jégpáncél, amely befedi, merevvé, mozdíthatatlanná tesz, így nem tudod úgy élni az életed, ahogyan szeretnéd. A ThetaFloating Coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet. A módszer szimbolikus képekre és érzelmek megfigyelésére alapozó különleges átalakító, transzformáló belső munka, így belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, majd és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre?  Ahogyan figyelsz a szimbolikus képre, önkéntelenül kimozdulsz a fájdalmas beszorítottságból, kiszabadulsz a nyomás alól. A folyamatban rálátsz a betegséged mozgatórugóira. Feloldódik a lelked, a nőiséged körülölelő jégpáncél.  Megtanulsz elfogadást kialakítani – lépésről lépésre – azzal, ami ebben a pillanatban van. Az elfogadás folyamata átalakítja a közérzeted, kiszakadsz a fájdalmakból. Más perspektívából nézel önmagadra, a nőiségedre, összhangot, felszabadulást, ragyogást élsz meg.

Hogyan zajlik egy ThetaFloating coaching ülés?

Ide kattinve tudsz bejelentkezni a coaching ülésre.

Rebirthing Újjászületés légzés

Légzéssel feloldani a lelki fájdalmakat

A módszerről:  A Rebirthing Újjászületés légzés módszer segítségével feltérképezhetjük és megoldhatjuk életünk egyes területeire gyakorol hatásait, legyen az a szerelmeink fájdalmai, az egészségünk buktatói, a pénzügyeink feszítő hatásai, a személyes kapcsolataink mélyén rejlő konfliktusok, a személyes fejlődés tehetetlensége, az életről, a világról, a fejlődésről alkotott elképzeléseink. Születés alatti traumák, fájdalmak feloldását támogató belső folyamat.

Milyen hatása van az életedre? A folyamat “utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére, ahol gyógyító újraéléssel felülírhatjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatokat. A születés során megélt, intenzív, ugyanakkor előmozdító élmények felkészítik az ember az életre, ellátják önbizalommal, kialakítják alapvető megküzdési stratégiáit.

Ide kattintva olvashatsz a Rebirthing folyamatról, az egészségre gyakorolt hatásairól.

Ezt az űrlapot kitöltve tudsz bejelentkezni.

Intuitív coaching az egészségért

A kérdések és önismeret útja

A módszerről:  Kérdésekre építő, segítő fejlesztő beszélgetés sorozat, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni az életben betöltött helyedet, lehetőséget ad helyzetek, egészségi állapot, párkapcsolati fájdalmak, mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeidet.

Milyen hatása van az életedre?  Újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Áramlás indul be, felébred a belső erőd, képessé válsz kapcsolódni önmagadhoz. Felfedezel egy másik utat. Megszabadulj az érzelmi nehézségektől, kínoktól, belső fájdalmaktól. Meglátod és megismered a valódi önmagad, a olyannak, amilyen vagy, és elfogadod azt, anélkül, hogy minősítenéd, anélkül, hogy ítélkeznél önmagad felett.  Megtanulod egyre jobban elfogadni önmagad és másokat.  Békésebb leszel.  Szeretettel és lelkesedéssel állsz a saját törekvéseidhez, az egészséged helyreállításához, áramló életerővel.

Ide kattintva tudsz bejelentkezni egészség coaching ülésre.

OH asszociációs kártya

A képek és a szavak útja

A módszerről: Segítő beszélgetés képek, színek, szavak és a szabad asszociáció társításával, amely támogató,  feloldó és a  megoldáshoz vezet. Az OH-kártya képek segítségével kidolgozott asszociációs pszichológiai módszer, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeinket.

Milyen hatása van az életedre? Sajátos “utazás”az OH kártyacsalád képeivel, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni helyzeteket, lehetőséget ad mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére.

Bejelentkezés

Az egyéni konzultáció ára:

Egyéni konzultációk személyesen és online.

Telefon: +36 30 2105877   E-mail: hello@borosildi.hu

Helyszín: Online:  Zoom

Személyesen: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4.  Kapucsengő:  6.  (szürke saroképület, bejárat a Kresz G. utca felől.)   

Bejelentkezés: ide kattintva

Boros Ildikó inzulinrezisztencia lelki okai thetahealing thetafloating stresszcsökkentés

Egy alkalom

A konzultáció díja:   

24.000,-Ft / alkalom

Időtartama:   1,5 óra

  5 alkalmas csomag

  A konzultációk díja:   

  100.000,-Ft  (5 alkalom)

  Időtartama:   5 x 1,5 óra

   Egyéni mentoring

   Személyre szabott egyéni megoldást nyújtok a Te céljaidhoz mérve. Egyedi és személyre szabott tematika mentén segítelek. 

   Kinek ajánlom?

   • Szeretnéd egy személyes és intuitív kapcsolaton keresztül feltárni a belső blokkokat és lelki tényezőket.
   • Egyénileg szeretnél előrehaladást a lelki tényezők feltárásában: inzulinrezisztencia, PCOS, meddőség, fogyás, pajzsmirigy, hisztamin intolerancia.
   • Változást szeretnél az egészségi állapotodban, és célod a lelki háttér megértése, feldolgozása.
   • 100%-os figyelemre vágysz a folyamatban.