Inzulinrezisztencia tudástár

Inzulinrezisztencia Tudástár (A-Z)


Kiindulópont a cukor és a szeretet összefüggése. Az inzulinrezisztencia lelki okok alapérzelmei: értéktelenség, örömtelenség, kétségbeesettség, kilátástalanság, szomorúság, hiábavalóság.


Ha bizonytalan vagy mi a bajod, tisztábban láthatsz, ha tudod, milyen inzulinrezisztencia vizsgálat létezik, hogyan kaphatsz biztos információkat, így tudsz konzultálni az orvosoddal.


Mikor gondolhatsz arra, hogy a tüneteid mögött inzulinrezisztencia lehet? Honnan veheted észre, hogy érintett vagy?IR tünetek 

Ingyenesen letölthető e-book a tüneteid értékeléshez, első lépés a lelki okok feltárásához.

IR éhségnapló 

Ingyenesen letölthető e-book az éhségrohamok, a túlevés lelki hátterének feltárásához.

  1. Olvasd végig a listákat.
  2. Azonnali válaszok: Írd fel azokat a kérdéseket, amikre azonnal tudsz válaszolni. Hasznos lehet, ha egy füzetbe írod le a kérdéseket és a válaszokat.
  3. Ellenállás: Majd írd fel azokat a kérdéseket, amelyektől azonnal ideges leszel, amit elutasítasz, ami ellenállást vált ki belőled. Most válaszd ki ebből, azt az ötöt, ami a legerősebb. Hunyd le a szemed, vegyél öt mély lélegzetet és kezd el írni a válaszaidat. Milyen érzés van most benned?
  4. Kérj segítséget: Ha nehéz ezt egyedül csinálnod, akkor bátran kérj segítséget, találd meg a megfelelő segítőt. Ha velem szeretnél együtt dolgozni, ide kattintva olvashatsz rólam.

Blogajánló

fájdalom gyakorlat

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére Meditációs gyakorlat Meditációs gyakorlat a hisztamin intolerancia, a mióma és az inzulinrezisztencia fájdalmak enyhítésére. Fontos, hogy…