ThetaFloating Coaching

A ThetaFloating módszer

Mi az a ThetaFloating coaching?

1. Önismereti módszer

 • A ThetaFloating coaching új önismereti módszer.
 • A ThetaFloating módszer belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait.
 • A folyamatban az érzelmek megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk a nehéz érzéseket.
 • A nehézség, a megakadás, a konfliktus, ami beszorít, bezár, az egy jégpáncél, amely befedi, takarja, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.
 • A ThetaFloating coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet, és integrálja a lehasadt lélekrészeket, a nemkedvelt személyiségrészeinket.

2. Transzformáció

 • Ez egy transzformációs, átalakító folyamat, kilépés az illúziókból, amelyben megtörténik a valóság elfogadása, összhangba kerülünk saját magunkkal.

3. Korlátok, gátak

 • Ha megjelenik az életünkben valamilyen gát, korlát az energiát köt le.  Ez korlát lehet a lelkünkben érzett ellenállás, rossz közérzet, valamilyen fájdalom, árulás, betegség, elárulás, kedvezőtlen körülmény, igazságtalanság, elhagyás, zavaró, akadályozó személyek.
 • Ezért akaratlanul elkezdjük megtagadni, leválasztani, elutasítani, távol tartani magunktól.

4. Belső képek

 • A folyamatban belső képek támogatásával figyeljük az érzett, megfogalmazott korlátot, akadályt. Elég befelé, önmagunkra figyelni, azaz milyen érzés az adott pillanatban lenni.
 • A folyamatban megtanuljuk a figyelmed arra irányítani ami VAN. Nem ami volt, nem a múltra figyelni, nem ami lesz, nem a jövőre. Elég CSAK a jelenre figyelni.
  Csak arra figyelni, hogyan válunk eggyé azzal, ami MOST VAN, amit most épp látunk, észlelünk.
 • Elég, csak a jelenlévő érzéseinkre figyelni, arra ami megjelenik, ami felbukkan.
  Nem kell keresni az okát, nem kell címkézni, hogy ami felbukkan jó vagy rossz, pozitív vagy negatív.
 • A figyelmünk a gondolkodás helyett önmagunk érzékelésére terelődik. Eggyé válunk azzal, ami most foglalkoztat. Látjuk saját sebezhetőségünk.

5. Elfogadás

 • Megtanulunk elfogadást kialakítani azzal, ami ebben a pillanatban van, akkor is, ha az kellemetlen.
  A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi behatároltság, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg.
 • Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakadunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

6. Gyökérokok, mozgatórugók

 • A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.
  Mit élünk meg? Összhang, egység, ősbizalom.

Ha szeretnél elmélyülni a ThetaFloating világában

További tájékozódáshoz ajánlom a módszerről az eddig magyar nyelven megjelent könyveket:

A módszerről több könyvet olvashatunk magyar és német nyelven.

2011 – A ThetaFloating alapmű, eddig három kiadásban jelent meg, elérhető magyar nyelven is. – Kochte, Esther: Aktiviere das spirituelle Potenzial deines Zell-bewusstseins und erschaffe dich neu.  München, Scorpio Verlag, 2011. 288 p.

2012 – Gyakorlati ThetaFloating kézikönyv esetleírásokkal. – Kochte, Esther: ThetaFloating in der Praxis.  München, Scorpio Verlag, 2012. 224 p.

2016 – ThetaFloating alapmű magyar nyelven. – Kochte, Esther: ThetaFloating : Használd ki a sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! Budapest, Bienergetic Kiadó., 2016. 256 p.

2018. Előkészületben a Esther következő könyve, elérhető lesz magyar nyelven is. – Kochte, Esther: Das totale Leben – Hingabe an dein innerstes Selbst. München, Scorpio Verlag,   ca. 304 p.

Ki hozta létre a ThetaFloatingot?

 • Az intuitív, transzformációs módszer megalkotója ESTHER KOCHTE, aki 2013-ban ért el áttörést; öngyógyítással fejlesztette ki és tanítja is a ThetaFloatingot.

Hol tanulhatsz ThetaFloatingot?

Lelki okok

Inzulinrezisztencia és hisztamin intolerancia lelki háttere, megértése