VÁLLALJ FELELŐSSÉGET AZ EGÉSZSÉGEDÉRT

Van más választásod

Amikor azt hiszed, hogy lehetetlen, de a sokk elindít egy egészen új irányba. Az egészség fejlesztés új iránya nyílt meg számomra.

lelki okok feltárása

Több emlék is belém égett, amiket az orvosok mondtak nekem.

1.AMIKOR MAGAS LÁZZAL KÓRHÁZBAN FEKÜDTEM

Igen, elég magas volt, napokig mozdulni alig bírtam, de ahhoz nem volt elég magas, hogy Dengui-láznak nyilvánítsák, a véreredményekre pedig bizony várni kell.

Hát Dengui-láz lett. Megérkezett az orvos. Ja ennyi. Erre nincs semmilyen gyógymód.

Hát köszönöm. Az immunrendszerem kuka, jól legyengültem. Éreztem belül, hogy saját megoldás fogok keresni. Ez az én életem, más nem dönthet róla. Én pedig az egészség mellett döntöttem. 

Na innen kezdődik a valódi felelősségvállalás.

A Te egészségedért senki nem fog felelősséget vállalni!

2.TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK FELTÉRKÉPEZÉSE

Ez a helyzet azt eredményezte, hogy elkezdtem a természetes gyógymódok felé fordulni, és egy egészen új egészségszemlélet nyílt meg számomra.

A lehetséges megoldásokba beletartozott a lelki tényezők feltárása is, ami elég sokkoló volt számomra. Ez egy további mérföldkövet jelentett, mert kérdés sem merült fel bennem, hogy ezekkel foglalkozni akarok.

3.MIÓMÁD VAN, JA, AZ ÚGYSE SZÁMÍT

Amikor diagnosztizálták, hogy miómám van, ja és mellette még húsz tünetem… és közölte a doktornő, hogy semmit nem lehet vele csinálni, elég csak a kontroll negyedévente…, meg majd a menopauzától elmúlik, már úgysem érdekes ezzel foglalkozni….

Na, ez a mondat, hogy ezzel nem kell foglalkozni, na ez jól benyomta nálam újra a vészcsengőt, hogy bizony itt van tennivaló!

Valójában, amikor hallgattam az orvosokat, már belülről éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel, hogy valami nagyon nem igaz.

Akkor még nem tudtam, mit kezdjek ezzel, csak ösztönösen mentem a lelkem után és kerestem, kutattam.

4.HELLO INZULINREZISZTENCIA

A rengeteg tünettől eléggé a földre kerültem. Valaki említette, hogy ez lehet inzulinrezisztencia is. Addig ezt a szót nem ismertem.

Felálltam és addig mentem, amíg ki nem derítettem mi van az egész hátterében, mi ez a rengeteg tünet, ami megőrjít, szétveri az életem.

Komplex, összehangolt megoldást választottam, egy egészen új egészségkoncepciót alakítottam ki, melyben nagyon komoly szerepe volt a lelki háttérrel, a lelki tényezőkkel szembenézni és feldolgozni ezeket.

A tünetek elfogytak, az életem helyrebillent.

5.HELLO HISZTAMIN INTOLERANCIA

5.HELLO HISZTAMIN INTOLERANCIA

És amikor az inzulinrezisztenciát visszafordítottam, és gyógyulni kezdtem, és valami még mindig nem stimmelt, akkor befigyelt a térbe a hisztamin intolerancia. Na azért ez az időszak sem volt semmi.

De megdolgoztam és megoldottam. Itt egészen más lelki tényezők kerültek elő, nekem ezt nehezebb volt megdolgozni, mint az inzulinrezisztenciát.

Egy a fontos, ne hagyd magad, állj ki azért, aki vagy!

Állj ki az életedért, az egészségedért, és soha egy pillanatra se add fel, bárki is mondja, azt, hogy ezt meggyógyítani lehetetlen.

A „teljességgel lehetetlen” unos-untalan megtörténik velünk, de nem kell elhinned.

Van más választásod!

A “teljességgel lehetetlen” unos-untalan megtörténik velünk, de nem kell elhinned.

Van más választásod!

Boros Ildi

Tedd meg az első lépést a testi tüneteid mögött megbúvó lelki tényezők feldolgozásáért.

Ingyenes e-book

Az inzulinrezisztencia tünetei

Úgy érzed, hogy te is inzulinrezisztens vagy? Nem vagy biztos benne, de a tünetek arra mutatnak? Honnan veheted észre, hogy érintett vagy?

Töltsd le a munkafüzetet, ami segít 10 szempont szerint áttekinteni a tüneteid.