Theta Healing konzultáció

A hitrendszerek és érzelmek útja

A módszer lehetőséget ad betegségek lelki hátterének, gyökérokainak feltárására és feloldására. Ha a lelki sebeink gyógyulni kezdenek, a test is képes követni ezt az utat.

ThetaHealing Boros Ildi

Mi is pontosan a ThetaHealing®?

1. Önismereti módszer

 • A ThetaHealing® egy új önismereti módszer.
 • Alapja a hitrendszerek felismerése és azok átalakítása. 
 • A folyamatban érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit.

 • Legfontosabb a módszerben az ún. Ásás technika, mely segítségével az adott probléma gyökérokát keressük.
 • Gyűjtőmódszer, azaz pszichológiai alapokat ötvöz ősi módszerekkel.
 • A ThetaHealing® folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

2. Théta állapot

 • A ThetaHealing® beszélgetés ún. théta állapotban történik. Ez a meditációs állapot biztosítja az ellazultságot a konzultáció alatt.
 • A ThetaHealing® meditációt tanfolyamon és a konzultáció alatt is megtanulhatod.
 • Segítségével meditációs théta állapotban a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk.

3. A gyöképrobléma és a betegségek lelki okai

 • A módszer lehetőséget ad betegségek lelki okainak, gyökérokainak feltárására és feloldására. Ha a lelki sebeink gyógyulni kezdenek, a test is képes követni ezt az utat.
 • A gyökérprobléma megtalálása. A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. 

4. Kapcsolat a tudatalattival

 • A tudatalattink reagál mindenre, ami velünk történik, lehet az bármilyen pozitív érzés, mint a boldogság, a siker, az öröm, vagy negatív, mint a fájdalom, a kiszolgáltatottság, a szégyen, a kudarc.
 • A tudatalattink ebből levonja a megfelelő következtetéseket, majd külön viselkedési mintákat ún. szabályokat alkot. Ezeket folyamatosan tanuljuk gyermekkorunk óta, de lehetnek ezek régebbi tapasztalatok is, ún. generációs ismeretek.

5. Belső figyelem

 • A folyamat alatt azt figyeljük, ami van. Fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra. Már a figyelemnek is igen erős stresszkezelő hatása van.

6. Korlátozó hitrendszerek átalakítása

 • Hitrendszereink akadályozhatják a kibontakozást, a kiteljesedést, az élet teljességének a megélését. Minden aszerint történik, amit hiszünk és gondolunk. Amit gondolsz, ami, a meggyőződésed, a hitrendszered, aszerint kezdesz cselekedni. Ha megváltoztatod a gondolataid, elkezdesz másképp cselekedni, ettől elkezd megváltozni az életed.

 • A módszer lehetőséget biztosít a bennünket korlátozó, akadályozó lelki tényezők feismerésére, feldolgozására, újraírására.

 • Miért fontos, hogy támogató hitrendszerekkel éljünk? A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák meg a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések. Fontos, hogy a tudatalattiból tudatos szintre emeljük a korlátozó hiedelmeket, hitrendszereket. Ez teszi lehetővé azok feldolgozását. 
 • A testünk, lelkünk és szellemünk is reagál arra, amit gondolunk. Ez konkrétan azt jelenti, ha félelemben, szorongva, aggodalmakkal, idegesen élünk, akkor testünk feszültté válik, az energiánk csökken, életerőnk blokkolttá válik. Ha örömben, harmóniában töltjük a napjainkat, akkor a testünk ellazul.
 • A konzultáció során  a ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása. Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben.

  Milyen a ThetaHealing® konzultáció?

  A ThetaHealing® módszerben  meditációs théta állapotban az életünket korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A módszerrel célunk a gyökérprobléma megtalálása és feloldása. A folyamat alatt használjuk a fókuszált befelé figyelést: az érzésre, a fájdalomra, a test feszültségpontjaira.

  Miért fontos, hogy támogató hitrendszerekkel éljünk?

  A testünk, lelkünk és szellemünk is reagál arra, amit gondolunk. Ez konkrétan azt jelenti, ha félelemben, szorongva, aggodalmakkal, idegesen élünk, akkor testünk feszültté válik, az energiánk csökken, életerőnk blokkolttá válik. Ha örömben, harmóniában töltjük a napjainkat, akkor a testünk ellazul.

  Hitrendszereink akadályozhatják a kibontakozást, a kiteljesedést, az élet teljességének a megélését. Minden aszerint történik, amit hiszünk és gondolunk. Amit gondolsz, ami, a meggyőződésed, a hitrendszered, aszerint kezdesz cselekedni. Ha megváltoztatod a gondolataid, elkezdesz másképp cselekedni, ettől elkezd megváltozni az életed.

  Hogyan találjuk meg a gyökérproblémát?

  Hogyan kezdjük? A ThetaHealing® konzultációt a probléma körbejárásával kezdjük, megfogalmazva, mi minden okoz zavart idegességet, aggodalmat, félelmet bennünk.

  Mélyítő kérdések: Ezt követően ún. mélyítő kérdésekkel közelítünk a feszültség forrásához. A folyamat alatt lehunyt szemmel, belső figyelemmel követjük a folyamatot. A támogató, fejlesztő beszélgetés elnevezése ún. Ásás.

  Az érzésekre figyelünk – A folyamatban érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit. Minden kérdés esetében elegendő csak befelé a szívünkre figyelni. Fontos, hogy válaszaink gondolkodás, mérlegelés nélkül szülessenek meg.

  A fókuszált figyelem –  A folyamat alatt azt figyeljük, ami van. Fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra.  Csak annyi a dolgunk, hogy megfigyeljük és kimondjuk, milyen érzést kelt bennük a feltett kérdés, és mi az, ami erről eszünkbe jut. Milyen helyzethez, kihez köthető, mi és hogyan történt, hogyan érezted benne magad.

  Mit jelent a théta a folyamatban?  A théta mély meditatív, ellazult, elalvás előtti éber állapot.

  Miért fontos a hitrendszerek cseréje?  Ha a folyamatban megtaláltuk a gyökérproblémát, lehetőségünk van el is távolítani a feszültséget okozó meggyőződéseket, és támogató hitrendszerekre cserélni azokat. Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

  A konzultáció hatása az életedre:

  • Azonnali, mélyreható, intenzív felszabadulást élsz meg. Egyfajta eufória.
  • Erőteljesen felrázza a szervezeted. Bizseregsz mindenhol.
  • A folyamatban felszabadulnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el, mintha a tested kiterjedne a bőrödön túlra. Ez az áramlás oldja a testi, lelki feszültségeid.
  • Újra mély levegőt tudsz venni.
  • Mintha korábban hozzád láncolt terhektől szabadulsz.
  • Gondtalanság, könnyedség érint meg.

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Ki hozta létre a ThetaHealinget?

  • A módszert Vianna Stibal  amerikai természetgyógyász dolgozta ki, amikor saját magát gyógyította meg egy daganatos betegségből.
  • Ötvözte a modern kori pszichológia legújabb eredményeit ősi tudással, jelenleg is fejleszti és tanítja.

  Megtanulhatod

  • A módszert már Magyarországon is magyar nyelven megtanulhatod.
  • ThetaHealinget tanulni könnyű és felszabadító. Amikor tanulod, úgy érzed, megérkeztél. Az Alap és Haladó tanfolyamok elengedő ismeretet adnak számodra, hogy a módszert megismerd és megfelelő gyakorlással alkalmazni tudd. 

  • Levédett és ellenőrzött tananyag, munkafüzet és könyvek állnak rendelkezésünkre, mindehol azonos. Ha úgy érzed, többféle ThetaHealing tanfolyamon  mélyítheted tudásod.

  Világszerte ismert

  • Világszerte több mint 1 millió ember foglalkozik ThetaHealinggel, így világ számtalan nyelvén olvashatóak könyvei.

  Könyvek

  Ha szeretnél elmélyülni a ThetaHealing® világában

  További tájékozódáshoz ajánlom a módszerről az eddig magyar nyelven megjelent könyveket:

  Alapművek

  • ALAP –  Megismerkedhetsz a ThetaHealing módszerrel, az alapfogalmakkal, a meditációs alapokkal, az ásás módszertanával. – Stibal, Vianna : ThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.
  • HALADÓ –  Elmélyülhetsz a ThetaHealing részleteiben, olvashatsz a létezés hét síkjáról, és további thetahealing technikákat ismerhetsz meg. – Stibal, Vianna : ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.
  • A LÉTEZÉS 7 SÍKJA – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna:   A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

  • AZ ÁSÁSRÓL – Részletesen és alaposan az ásás technikájáról. –  Vianna Stibal:  A hidelmek kiásása : A tudatalatti feltárása a mély belső gyógyulásért. Budapest, Bioenergetic Kiadó,  2019. 185 p.

  Begetségek lelki okai

  • EGÉSZSÉG –  Kézikönyv a betegségek lelki okairól több tízezer konzultáció eredményei alapján. – Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.
  • TESTSÚLY  – Stibal, Vianna: Az ideális testsúlyról. Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

  Kapcsolatok

  • PÁRKAPCSOLAT – Kapcsolódásaink mélysége, párkapcsolataink különlgességéről olvshatsz itt. – Stibal, Vianna : A párkapcsolatról. Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

  Vedd vissza az irányítást az egészséged felett!

  Amint elindulsz a téged érintő betegségek megértése útján te magad is tapasztalni fogod, hogy olyan, mélyen legbelül levő érzelmek, helyzetek, állapotok kerülnek felszínre, melyekkel lehet, hogy nem tudod, hogy mit kezdj. Ha nehéz ezt egyedül csinálnod, a lelki okok feltáráshoz bátran kérj segítséget, találd meg a megfelelő segítőt.

  Bejelentkezéshez válassz csomagot!

  Személyre szóló lelki állapotfelmérés, gyökérok beazonosítás.

  Díja:  10.000,-Ft / alkalom

  Időtartama:   30 perc

  Személyes vagy online.

   1 alkalmas konzultáció díja:  24.000,-Ft / alkalom

   Időtartama:   1,5 óra

    Tartalmazza a személyre szóló lelki állapotfelmérést, gyökérok beazonosítást.

    Megoldás csomag díja:  100.000,-Ft     

    (5 alkalom)

    Időtartama:   5 x 1,5 óra

    Személyes vagy online.

     Személyre szabott egyéni megoldást nyújtok a Te céljaidhoz mérve, egyedi  tematika mentén segítelek.