A ThetaHealing konzultáció

Milyen a ThetaHealing® konzultáció?

A ThetaHealing® módszerben  meditációs théta állapotban az életünket korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A módszerrel célunk a gyökérprobléma megtalálása és feloldása. A folyamat alatt használjuk a fókuszált befelé figyelést: az érzésre, a fájdalomra, a test feszültségpontjaira.

Miért fontos, hogy támogató hitrendszerekkel éljünk?

A testünk, lelkünk és szellemünk is reagál arra, amit gondolunk. Ez konkrétan azt jelenti, ha félelemben, szorongva, aggodalmakkal, idegesen élünk, akkor testünk feszültté válik, az energiánk csökken, életerőnk blokkolttá válik. Ha örömben, harmóniában töltjük a napjainkat, akkor a testünk ellazul.

Hitrendszereink akadályozhatják a kibontakozást, a kiteljesedést, az élet teljességének a megélését. Minden aszerint történik, amit hiszünk és gondolunk. Amit gondolsz, ami, a meggyőződésed, a hitrendszered, aszerint kezdesz cselekedni. Ha megváltoztatod a gondolataid, elkezdesz másképp cselekedni, ettől elkezd megváltozni az életed.

Hogyan találjuk meg a gyökérproblémát?

Hogyan kezdjük? A ThetaHealing® konzultációt a probléma körbejárásával kezdjük, megfogalmazva, mi minden okoz zavart idegességet, aggodalmat, félelmet bennünk.

Mélyítő kérdések: Ezt követően ún. mélyítő kérdésekkel közelítünk a feszültség forrásához. A folyamat alatt lehunyt szemmel, belső figyelemmel követjük a folyamatot. A támogató, fejlesztő beszélgetés elnevezése ún. Ásás.

Az érzésekre figyelünk – A folyamatban érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit. Minden kérdés esetében elegendő csak befelé a szívünkre figyelni. Fontos, hogy válaszaink gondolkodás, mérlegelés nélkül szülessenek meg.

A fókuszált figyelem –  A folyamat alatt azt figyeljük, ami van. Fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra.  Csak annyi a dolgunk, hogy megfigyeljük és kimondjuk, milyen érzést kelt bennük a feltett kérdés, és mi az, ami erről eszünkbe jut. Milyen helyzethez, kihez köthető, mi és hogyan történt, hogyan érezted benne magad.

Mit jelent a théta a folyamatban?  A théta mély meditatív, ellazult, elalvás előtti éber állapot.

Miért fontos a hitrendszerek cseréje?  Ha a folyamatban megtaláltuk a gyökérproblémát, lehetőségünk van el is távolítani a feszültséget okozó meggyőződéseket, és támogató hitrendszerekre cserélni azokat. Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

A konzultáció hatása az életedre:

  • Azonnali, mélyreható, intenzív felszabadulást élsz meg. Egyfajta eufória.
  • Erőteljesen felrázza a szervezeted. Bizseregsz mindenhol.
  • A folyamatban felszabadulnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el, mintha a tested kiterjedne a bőrödön túlra. Ez az áramlás oldja a testi, lelki feszültségeid.
  • Újra mély levegőt tudsz venni.
  • Mintha korábban hozzád láncolt terhektől szabadulsz.
  • Gondtalanság, könnyedség érint meg.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Bejelentkezés

BOROS ILDIKÓ

Egyéni konzultációk személyesen és online.

Helyszín: 

Személyesen: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4.  Kapucsengő:  6.  (saroképület, bejárat a Kresz G. utca felől.)

Online: Zoom

A ThetaHealing® konzultáció díja:    20.000,-Ft / alkalom

Időtartama:   1,5 óra

Telefon: +36 30 2105877

E-mail:  hello@borosildi.hu

Az Adatkezelési tájékoztatót  itt tudod elolvani.

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu