Érzelmek és belső képek

Csak egy egyszerű coaching

ThetaFloating coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet, és integrálja az érzéseket. 

A “szemünk előtt”, a belső monitorunkon látjuk az átalakulást, anélkül, hogy ebbe bárki beavatkozna. Az átalakulás részeseivé válni magával ragadó, a képek hatása alá kerülsz. Engedd meg az érzelmeidnek, hogy a vízhez hasonlóan áramoljanak.

 1. Miért hasznos a belső képek átalakítása?

Ha figyelünk a belső képekre, azok szimbolikus megjelenése támogatja a gyógyulási folyamatot. A “szemünk előtt”, a belső monitorunkon látjuk az átalakulást, anélkül, hogy ebbe bárki beavatkozna.

Az átalakulás részeseivé válni magával ragadó, a képek hatása alá kerülsz. A gyógyító képek megmutatják számodra a lelked belső folyamatait, az a lelked félelmeit, a lelked vágyait.

 2. Ha érzékeljük belül a jégpáncélt

A nehézség, a megakadás, a konfliktus, ami beszorít, bezár, az egy jégpáncél, amely befedi, takarja, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

A ThetaFloating coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet, és integrálja az érzéseket.

Ez egy transzformációs, átalakító folyamat, kilépés az illúziókból, amelyben megtörténik a valóság elfogadása, összhangba kerülünk saját magunkkal.

Engedd meg az érzelmeidnek, hogy a vízhez hasonlóan áramoljanak.

3. Jellemzők

  • théta állapot
  • belső képek
  • figyelem a jelenre
  • rálátás a jégpáncélodra
  • érzelmek mozgatása
  • átalakítás
  • integrálás

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, melyben az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk azokat.

 4. Az út az ellenálláson keresztül vezet? Igen

Ha megjelenik az életünkben valamilyen gát, korlát az energiát köt le.  Ez korlát lehet a lelkünkben érzett ellenállás, rossz közérzet, valamilyen fájdalom, árulás, betegség, elárulás, kedvezőtlen körülmény, igazságtalanság, elhagyás, zavaró, akadályozó személyek stb. Ezért akaratlanul elkezdjük megtagadni, leválasztani, elutasítani, távol tartani magunktól.

A folyamatban belső képek támogatásával figyeljük az érzett, megfogalmazott korlátot, akadályt. Elég befelé, önmagunkra figyelni, azaz csak annyit megfigyelni, milyen érzés az adott pillanatban lenni, elég csak az érzésre figyelni. A folyamatban megtanuljuk a figyelmed arra irányítani ami VAN. Nem ami volt, nem a múltra figyelni, nem ami lesz, nem a jövőre. Elég CSAK a jelenre figyelni.

 5. Arra figyelni, ami most van? Ezt hogy?

Csak arra figyelni, hogyan válunk eggyé azzal, ami MOST VAN, amit most épp látunk, észlelünk.

Megkezdődik a valóság, a jelen elfogadása, anélkül, hogy elmenekülnénk egy azonnali megoldásba (a jövőbe), vagy beleragadnánk egy fájdalmas emlékbe. A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi behatároltság, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg.

Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakadunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Mi élünk meg? Összhang, egység, ősbizalom.

Boros Ildi

Fontos lehet...

inzulinrezisztencia hisztamin intolerancia

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére Meditációs gyakorlat Meditációs gyakorlat a hisztamin intolerancia, a mióma és az inzulinrezisztencia fájdalmak…
inzulinrezisztencia könyv

Inzulinrezisztencia könyvek

Inzulinrezisztencia könyvek Szakirodalom és táplálkozás Inzulinrezisztencia könyv kevés van a piacon, bár egyre ismertebb az probléma, napról-napra…

Inspirációs Hírlevél

Különleges, inspiráló hírek az inzulinrezisztenciáról és a hisztamin intoleranciáról.

Lelki okok

Inzulinrezisztencia és hisztamin intolerancia lelki háttere, megértése