Módszerek a női egészségért

Jellemzők: Hitrendszereket, gondolatokat, hiedelmeket, belső képeket átalakító belső munka, melyben a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A ThetaHealing® meditációs théta állapotban kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, integráló módszer.  Tanfolyami keretek között megtanulhatod a módszert, workshopokon gyakorolhatod, mélyítheted.

Milyen hatása van az életedre? A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani, majd támogató hitrendszerekre cserélni. 

A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Szolgáltatásaim: Egyéni konzultációk.  Tanfolyamok.   Workshopok. 

Jellemzők: Születés alatti traumák, fájdalmak feloldását támogató belső folyamat. Azok az élmények, amelyeket a fogantatástól a születésünkig élünk át, az életünk minden nagy átmenete alatt újjáéledhet. Mikor? Pl. óvodába, iskolába kerülés, vizsgahelyzet, lámpaláz, nyilvános szereplések előtt,  új munka, új párkapcsolat, házasság, intim helyzet. Ezekben a helyzetekben nyomás alatt kell valamit létrehoznunk, ezek a stresszhelyzetek életre hívhatják a korábbi traumákat, s ezek kettőssége erősíti a rajtunk lévő nyomást.

Milyen hatása van az életedre? A Rebirthing Újjászületés folyamatban újraéljük, felidézzük születési élményeinket. A folyamat “utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére, ahol gyógyító újraéléssel felülírhatjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatokat.

Szolgáltatásaim:  Csoportos Újjászületés Nap Kecskeméten és Budapesten. 

Jellemzők: Szimbolikus képekre alapozó különleges átalakító, transzformáló belső munka.

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, majd és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre? A nehézség, a megakadás, a konfliktus beszorít, bezár, olyan, mint egy jégpáncél, amely befedi, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. A folyamatban az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk ezeket az akadályokat.

Szolgáltatásaim:  Egyéni fejlesztő beszélgetés.  Önismereti workshopok

Jellemzők:  Kérdésekre építő, segítő fejlesztő beszélgetés sorozat, melynek eredménye, hogy újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Kiút. Lépésről lépésre. Kiút a megfáradásból, a lelki fájdalmakból.

Milyen hatása van az életedre?  A Női Egészség Coaching fejlesztő beszélgetés, melyben megtanulod, hogy viharos időkben a középpontod felé mozdulj el, mert ott találsz rá a békességre. Ez lépésekből áll.  Az egyensúlyhiánytól a megértésen át a megoldásig jutunk el. 

A kövek kipakolása vár rád.  A saját lépéseid. A saját cselekvésed, lépésről lépésre.

Szolgáltatásaim:  Egyéni fejlesztő beszélgetés. Önismereti workshopok

Jellemzők:  Segítő beszélgetés képek, színek, szavak és a szabad asszociáció társításával, amely támogató,  feloldó és a  megoldáshoz vezet.

Milyen hatása van az életedre?  Sajátos “utazás”az OH kártyacsalád képeivel, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni helyzeteket, lehetőséget ad mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére.

Az OH-kártya képek segítségével kidolgozott asszociációs pszichológiai módszer, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeinket.

Szolgáltatásaim:  Egyéni fejlesztő beszélgetés. Önismereti workshopok.