MEGÚJULÁS NAPOK

Hegykőn (Sopron mellett)

Készítsd elő a tavaszi megújulás programod!

IDŐPONT:   2023. február 25-26.

(szombat – vasárnap 10.00-16.30)

RÉSZVÉTELI DÍJ:  40.000,-Ft (2 nap)

Senki és semmi nem gyógyítható meg kívülről.

A meglévő problémáid gyógyszerét önmagadban találod.

Keresd meg, mi az, ami már szürke és unalmas az életedben. Ismerd fel, mi az, ami viszi az életenergiádat, mi az, ami monoton az életedben.

Merülj el életed tejtett, titkos dolgaiban. Találj rá a saját ritmusodra.

Hozd elő az árnyékból a titkos vágyaid, újítsd meg önmagad, újítsd meg a kapcsolataid, láss tisztán, érezz tisztán. Öntözd meg a lelked a megújulás energiájával.

Program

Töltsd fel energiával az életerő raktáraid a légzés tisztító erejével, fókuszálj a belső napodra, tanuld meg a lélekmasszázst, merülj el a tisztánlátó képességedben, összpontosíts az egyensúlyra, és koronázd meg újjászületés meditációval.

Lélekmasszázs

A LÉLEK RINGATÁSA:  A Lélekmesszázs technika a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat.

 A lélekmasszázs tanfolyamon a tudatalatti, a ringatással abba az állapotba szeretné visszavinni téged, ahol minden rendben volt, szeretve voltál és biztonságban vagy. Ez pedig mikor szeretettel ringattak. Így, a kezelés során a csakra pontokon keresztül energia áramlik a testedbe, amit ringatunk.  Mikor alkalmazhatod? Amikor valamilyen sokkhatás ér, vagy olyan terhelés, amit nem tudsz feldolgozni, esetleg az elme törik meg, hirtelen felfoghatatlan veszteség ér. Vezeti: Németh Zoltán

Újjászületés meditáció

 A folyamat segítségével ráláthatunk és felismerhetjük, hogyan hat a születésünk az életünk egyes területeire, legyen az a szerelmeink fájdalmai, a személyes kapcsolataink mélyén rejlő konfliktusok, a személyes fejlődés tehetetlensége, az életről, a világról, a fejlődésről alkotott elképzeléseink, az egészségünk buktatói, a pénzügyeink feszítő hatásai.   Vezeti: Boros Ildikó  –   https://rebirth.hu/

Boros Ildikó vagyok. Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is. Egészséget érintő témákban támogatom a rejtett lelki tényezők megértését, a gyökérokok feloldásával segítek elindulni a gyógyulás útján.

Németh Zoltán vagyok. Fontos, hogy mindenki megtanulja az igazi gyógyítók mi magunk vagyunk. Saját egészség történetem megélése, a gyermekkori lelki terhelések, betegségek alatt mindig is kapcsolatban voltam egy felsőbb erővel, amely nem csak a terhek átvészelésében, de a gyógyulásban is segítettek.  Van kiút!

Mikor hasznos számodra a Megújulás Napok program?

 • újra és újra felmerül az életedben a „nem vagyok elég jó” érzés,
 • azt érzed, nem tudod megnyitni a szíved a szeretetnek, egy új kapcsolatnak,
 • szeretnéd megújítani a kapcsolatodat,
 • szeretnéd felismerni a belső ritmusod,
 • szeretnél rálátni, miért csökken az életenergiád,
 • amikor szeretnéd végre látni, mire van szükséged igazán,
 • ha szakadékban érzed az életed.

Milyen eredményeket hoz Megújulás Napok program?

 • felfedezed az akadályokat és elindulsz a megoldás irányába.
 • saját belső ritmus felfedezése,
 • a belső működésed felismerése,
 • képesség a belső csend megteremtésére,
 • fejlődik a tisztánlátó képességed,
 • kapcsolódsz a belső nyugalmadhoz, az öngyógyító képességedhez.

IDŐPONT: 2023. február 25-26. (szombat-vasárnap 10.00-16.30)

PROGRAM:    Lélekmasszázs tanfolyam,  újjászületés meditáció, légzéstréning, intuíció fejlesztő gyakorlatok, spiritualitás és önismeret.

KI TARTJA PROGRAMOT?  BOROS ILDIKÓ (kompetencia-fejlesztő tréner, egészség coach, meditációs tanár) és NÉMETH ZOLTÁN (belső erő tréner, Holistic Pulsing oktató, energia gyógyász)

HELYSZÍN: Hegykő – Tornácos Panzió (Sopron mellett)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 40.000,-Ft. A programon a helyed a részvételi díj átutalásával tudod lefoglalni.

A részvételi díj tartalmazza a részvételed a programon, nem tartalmaz étkezést és szállást. Ha szeretnél, félpanziós szállást tudsz foglalni a rendezvény helyszínén kedvezményesen (25.000,-Ft /éjszaka/fő félpanzióval):  https://www.tornacos.hu/

JELENTKEZÉS: A jelentkezéshez, számla kiállításához, az utaláshoz kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot: http://bit.ly/3HZKL6B

MIT KELL MAGADDAL HOZNOD? A programhoz kapni fogsz munkafüzetet. Legyen nálad toll, jegyzetfüzet, hogy a saját élményeid le tudd jegyezni.

KÉRDÉSED VAN? Írj a  hello@borosildi.hu  e-mail címre.

Részvételi díj: 40.000,-Ft  (2 napos program)

A programon a helyed a részvételi díj első részsének átutalásával tudod lefoglalni.

HELYSZÍN:

TORNÁCOS HOTEL – 9437 HEGYKŐ, KOSSUTH L. U. 74. 

A Megújulás Napok helyszíne Sopron mellett, a Fertő tó közvetlen szomszédságában, a Fertő Hanság Nemzeti Park szívében található.

Ha szeretnél, félpanziós szállást tudsz foglalni a rendezvény helyszínén kedvezményesen (25.000,-Ft /éjszaka/fő félpanzióval):  https://www.tornacos.hu/

Jelentkezem

A jelentkezéshez töltsd ki ezt az adatlapot vagy írj a hello@borosildi.hu email címre.

megújulás napok Boros Ildikó

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu