Milyen rejtett tényezők akadályoznak, hogy megtaláld a kiutat?
Mi van a nehézségeid mélyén?

Boros Ildikó vagyok, egészséget érintő témákban (inzulinrezisztencia, meddőség, fogyás, PCOS, pajzsmirigy, hisztamin intolerancia) támogatom a lelki tényezők megértését, a háttérben rejtett, mozgató erők feltárását, így a gyógyulás útját.

Hogyan tudlak támogatni?

Rengeteg bizonytalan információ veszi körbe a lelki okok témaköröket, ebből sokszor nehéz eldönteni, hogy mi a fontos és mi nem. Az oldalamon alapinformációkat gyűjtöttem össze ezek lényégéről, energetikájáról, a gondolati mintákról, a hozzájuk kapcsolódó érzésekről, a lehetséges megoldásokról, a saját út megtalálásáról.  

Tanfolyamok, tréningek, meditációk, személyes és online egyéni konzultációk segítik a lelki tényezők jobb megértését, feltásárát.  Ismerd meg ezeket.

Egyéni konzultáció

Lelki tényezők a háttérben

Személyesen vagy online, biztonságos környezetben, téged támogatva segítelek, hogy ráláss a problémáid mögötti lelki okokra, tényezőkre. IR, Hisztamin IT, meddőség, fogyás konzultációk.

Intuíció fejlesztés: Intutitív látás és megértés workshopok.

Rebirthing:  Születésélmény feldolgozás.

Generációs blokkok oldása

ÖnszeretetNapok: Mindennek az alapja bennem van, a lelkem magjában.  

Kezdő ThetaFloating tanfolyam:  Kapcsolatot teremtesz az erőforrásaiddal, szembenézel az érzelmeiddel, a tüneteiddel, a testi állapotoddal, elkezded az érzelmi harmóniád helyreállítani, képessé válsz negatív élethelyzetek kezelésére.

Lelki önpillérek

  Hosszú utat jártam be magam is abban, hogy megértsem, a testem által hozott tünetek hátterében mélyen húzódó lelki tényezők vannak, és ezek feltárása,  elfogadása új utakat nyitott számomra.

  Tapasztalataimat arra használom fel, hogy támogassalak azon az úton, mely során jobban rá tudsz látni a problémák, betegségek mögötti lelki tényezőkre, és ezáltal fel tudd saját magad szabadítani az ezek által okozott nyomás alól.
  Kialakítottam egy utat, mely segít téged, a feltárás, a megértés és a megoldás folyamatában.

  Boros Ildikó lelki okok inzulinrezisztencia pajzsmirigy meddőség fogyás PCOS hisztamin intolerancia

  Abban tudok neked segíteni, hogy jobban megértsd a téged érintő betegségek mélyen húzódó lelki okait. 

  Hogyan tudod megérteni az inzulirezisztencia lelki okait? Hogyan lehet megoldani a lelki okokat? Mit érdemes tenned? Gyakorlatok, amivel képessé válsz táplálni a lelked örömökkel.

   Hogyan hatnak a lelki tényezők az egészségedre?

   hormonrendszer, fogyás, pajzsmirigy, mióma, PCOS, meddőség, vérzési nehézségek, ciszták, hisztamin intoleranci

    .

    Lelki önpillérek
    (tréningek, tanfolyamok)

    (FaceBook csoportom)

    Friss a blogon

    Lelki tényezők háttere, feltárása, a harmónia megtalálása, ingyenes cikkek azoknak, akiket érint az inzulinrezisztencia, a hisztamin intolerancia, meddőség, PCOS, meddőség, fogyás.

    Helyszín:  1132 Budapest  Victor Hugo u. 2-4. 

    E-mail: hello@borosildi.hu

    Telefon: +36 30 2105877