Van térképem az egészséged helyreállításához, fedezd fel a konzultációkon az inzulinrezisztencia, mióma és pajzsmirigy gondjaid mozgatórugóit, gyökérokait.

A betegségek lelki okai, lelki konfliktusaink jeleket, üzeneteket küldenek számunkra. A betegség keletkezése komoly rejtély, belső átalakulás, melynek első jeleit nem mindig vesszük figyelembe, nem mindig halljuk meg.

Egyedi belső üzenetek ezek, látható, hallható, ízlelhető, szagolható,  tapintható jelekkel kombinálva, melyeket akkor tudunk meghallani, ha képesek vagyunk fogadni ezeket. 

Vajon miért nem tudjuk fogadni a jeleket? 

Mert az okok hátterében egy összetett, sokszor bonyolult folyamat zajlik, hiszen testünk felépítése egy komplex egységes rendszer, szerveink hatással vannak egymásra, a testre, a lélekre, a szellemre. 

A válaszokat most is belül kell elkezdened keresni. A testet alkotó atomok szerkezete megbomlik, és feszültségek keletkeznek a sejtekben, a szervekben. Ennek következtében feszültség támad a testben, ami az energiaáramlás elégtelenségéhez és energiablokádokhoz vezet. A feszültség pedig elkezd különféle üzeneteket küldeni.

Ne becsüld le a lélek apró jeleit, finom kis érintését, felvillanó, majd erősödő jelzés sorozatát. Lelkünk megnyilvánulásai létezésünk fontos sarokkövei, ezért ne hagyd magad egyedül a jelekkel, ne hagyd el a lelked, ne hagyd el a legbelsőbb magod, ami vagy. Ez vagy Te. Most éppen. Ez vagy most éppen.

Nem kell ennek így maradnia. Figyeld meg, mit üzen, miért tér el a többi szervedtől. Mire akarja felhívni a figyelmedet? Most éppen, mire szeretné ráirányítani a figyelmed? Nem a jövőben, nem a múltban, hanem most. A válaszokat segítek megkeresni.

Egyéni Női Egészség konzultációk:

  Milyen hatása van az életedre?

  Segítelek és támogatlak, hogy:

  • ráérezz az egészséged, a nőiességed ragyogására,
  • megtanuld, hogyan hallgass a tested üzeneteire,
  •  felismerd, mire is van szükséged igazán,
  • képes legyél kitörni a stresszt okozó helyzetek szorításából, bénultságából, fáradtságából,
  • ráérezz a szíved áramló életenergiáját,
  • felismerd a női erődet, hogy ez milyen is valójában,
  • könnyedén és egyszerűen megtaláld a belső békét, a belső egységet.

  Áramlás: Az elfogadás folyamata átalakító erejű. Feloldódik a nőiséged körülölelő jégpáncél, önkéntelenül kimozdulsz a fájdalmas beszorítottságból, kiszabadulsz a nyomás alól, egyfajta áramlás indul el. Újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Áramlás indul be, felébred a női erőd, képessé válsz kapcsolódni önmagadhoz.

  Életerő: Újra mély levegőt tudsz venni megszabadulva a korábban hozzád láncolt hitrendszerektől, megerősödsz a női létben. Rátalálsz a női erődre, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz önmagaddal, újra áramlóvá válik benned a nőies ragyogás. Más perspektívából nézel önmagadra, a nőiségedre, összhangot, felszabadulást, ragyogást élsz meg.

  Ragyogás: A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi elszigeteltség, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg. Rátalálsz a női erődre, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz önmagaddal, újra áramlóvá válik benned a nőies ragyogás.  

  Itt tudsz bejelentkezni:

  Telefon: 30-2105877

  E-mail:  hello@borosildi.hu

  Az Adatkezelési tájékoztatót  itt tudod elolvasni.