Használati útmutató a lelki okok feldolgozásához

Lelki okok feldolgozása. Ezen a honlapon célom a női betegségek lelki okainak feltérképezése és megoldása. Ehhez készítettem a Lelki okok A-Z – Tudástárat, ahol az egyes testrészek és betegségek lelki okairól, hatásairól olvashatsz bővebben.

Útmutató gondolatok

Fontos tudnod, ez nemcsak egy egyszerű olvasgatás. Itt feladat van. Sok feladat van. Akkor érdemes tovább olvasnod, ha készen állsz a feladatokat elvégezni, a lépéseket megtennni, a folyamat részévé válni.

Módszertan

 1. Akadályozó hitrendszerek, gondolatok

Kérdéseken keresztül vezetlek be az akadályozó hitrendszerek felismerésébe, amelyek segítenek beazonosítani az érzelmeidet, a gondolataidat. Ezek az útjelzők számodra, olyan világítótornyok, a melyeknek a fénye megvilágítja az utat a fájdalmaidhoz, az elesettségedhez, a sebzettségedhez.

Ezek az útjelzők képesek elvezetni azokhoz a gyökérokokhoz, amelyek feltárása támogatja a lelkiállapotod kiegyensúlyozását, a belső nyugalmad megteremtését, az egészséged helyreállítását.

  • Olvasd végig az adott testrész vagy betegség kérdéseit.
  • Azonnali válaszok: Írd fel azokat a kérdéseket, amikre azonnal tudsz válaszolni. Ha van kedved egy füzetbe írd le magadnak kérdéseket és a válaszokat.
  • Ellenállás: Majd írd fel magadnak azokat a kérdéseket, amelyektől azonnal ideges leszel, amit elutasítasz, ami ellenállást vált ki belőled. Most válaszd ki ebből, azt az ötöt, ami a legerősebb. Hunyd le a szemed, vegyél öt mély lélegzetet és kezd el írni a válaszaidat. Milyen érzés van most benned?
  • Kérj segítséget: Ha nehéz ezt egyedül csinálnod, akkor bátran kérj segítséget, találd meg a megfelelő segítőt. Ha velem szeretnél együtt dolgozni, ide kattintva olvashatsz rólam.

 2. Megerősítő mondatok

Régóta tudjuk, hogy a pozitív irányú, megerősítő mondatok hatással lehetnek a belső béke helyreállításához.

Javaslom, hogy ezeket olvasd egyenként, majd hunyd le a szemed és figyelj a testedre. Hogyan reagál a tested? Megnyílsz az örömnek, vagy bezárulsz, és szorít valahol valami belül. Ha a hitrendszer neked való, akkor megnyílsz. Ha szorongani kezdesz, ha nincs levegőd, ha lefagysz, akkor azzal a hitrendszerrel dolgod van. Ez egy fontos útjelző, ennek a mélyére le kell ásnod.

  3. Megoldási lehetőségeken keresztül

 

Milyen lépések várnak Rád?

     

    Ide kattintva