4 NAPOS ELVONULÁS

a Bakonyban

Téma: Igent mondok magamra

IDŐPONT:   2023. március 23-26.

(csütörtök 15 órától – vasárnap 13 óráig)

RÉSZVÉTELI DÍJ:  89.000,-Ft

Program: Lélekmasszázs tanfolyam (oklevéllel), születésélmény feldolgozás (Rebirthing Újjászületés folyamat), nőiség gyógyítása, meditációk, terhek elengedése, önszeretet gyakorlatok.  

Mit tennél, ha most ebben a négy napban minden terhed, félelmed végleg elengednéd?

 • Igen mondanál az életre?
 • Igent mondanál önmagadra?
 • Nemet mondanál a fájdalomra?
 • Nemet mondanál a tehetetlenségre?
 • Néha azt gondoljuk, hogy a változás nagyon nehéz és szinte lehetetlen már az a sok fájdalom után, amit átéltünk.
 • A megoldás benned van!
 • Minden, ami a változáshoz kell benned van!

Ebben a négy napban, különböző gyakorlatokkal és technikákkal tapasztalni fogod, hogy minden, amire az életedben, a lelkedben vágysz ott van már benned. Csak mondj rá IGEN-t!

Az első lépés a legnehezebb, de ez az, ami mindent megváltoztat.

Hogyan mondjak nemet?

Mi az, ami gátol abban, hogy boldog legyek?

Születésélmény feldolgozás és lélekmasszázs

LÉGZÉSSEL MEGOLDÁS TALÁLNI: A Rebirthing Újjászületés technika lehetőséget ad számodra felfedezni saját múltad rejtett mozgató erőit és beindítani az öngyógyító folyamatokat. A folyamat a test érzeteinek megfigyelésén alapszik, ezek képesek megmutatni számodra az ellenállást, a belső dühöt, a kimondhatatlan fusztrációkat, és így megfigyelve lehetőséget mutat, hogy kikerülj az ott megélt kiszolgáltatottságból, bizonytalanságból, a magányból.

A folyamat segítségével ráláthatunk és felismerhetjük, hogyan hat a születésünk az életünk egyes területeire, legyen az a szerelmeink fájdalmai, a személyes kapcsolataink mélyén rejlő konfliktusok, a személyes fejlődés tehetetlensége, az életről, a világról, a fejlődésről alkotott elképzeléseink, az egészségünk buktatói, a pénzügyeink feszítő hatásai.

A folyamatban transzlégzéssel felidézzük, újraéljük a születési élményeket. Az emlékeinket látva megnyílnak és feloldódnak a blokkok, akadályok, félelmek, korlátok. A gyógyulás útja a felismerés, a tudatosítás, elkezdődik az átalakulás. Mozgás, áramlás, felszabadulás, új cselekvések kezdődnek el az életedben.   Vezeti: Boros Ildikó  –   https://rebirth.hu/

A LÉLEK RINGATÁSA: A Lélekmesszázs technika a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat.

Mikor a világra jössz hirtelen azt érzed minden ellened van. Nem vagy már biztonságban, nem vagy már szeretve, nem érted mi történik, sokk éri a tested és a lelked. Az első élmény, ami ér, az édesanyád ölelése és ringatása. Azt érzed biztonságban vagy, védve vagy, szeretve vagy, most már minden rendben. A lélekmasszázs tanfolyamon a tudatalatti, a ringatással abba az állapotba szeretné visszavinni téged, ahol minden rendben volt, szeretve voltál és biztonságban vagy. Ez pedig mikor szeretettel ringattak. Így, a kezelés során a csakra pontokon keresztül energia áramlik a testedbe, amit ringatunk.  Mikor alkalmazhatod? Amikor valamilyen sokkhatás ér, vagy olyan terhelés, amit nem tudsz feldolgozni, esetleg az elme törik meg, hirtelen felfoghatatlan veszteség ér. Vezeti: Németh Zoltán

Boros Ildikó vagyok. Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is. Egészséget érintő témákban támogatom a rejtett lelki tényezők megértését, a gyökérokok feloldásával segítek elindulni a gyógyulás útján.

Németh Zoltán vagyok. Fontos, hogy mindenki megtanulja az igazi gyógyítók mi magunk vagyunk. Saját egészség történetem megélése, a gyermekkori lelki terhelések, betegségek alatt mindig is kapcsolatban voltam egy felsőbb erővel, amely nem csak a terhek átvészelésében, de a gyógyulásban is segítettek.  Van kiút!

Kinek hasznos ez a program?

 Amikor:

 • bizonytalannak érzed magad a világban,
 • ha folyton azt érzed, nem vagy elég jó.
 • zűrzavar, káosz van benned, és körülötted,
 • mindig kívülállóként éled meg az eseményeket,
 • azt érzed, a szüleid mást vártak, nem téged (lány helyett fiút, vagy fiú helyett lányt),
 • ha úgy érzed, jó lenne, ha már valami a láthatóan erősíti nőiességed,
 • azt érzed, a szüleid nem is akartak téged
 • a helyzeteden nem tudsz változtatni,
 • a jót kellene látnod, de valamiért nem sikerül,
 • lehúznak a családi elvárások, folyamatos megfelelés az életed,
 • azt érzed, nem szeretnek eléggé,
 • mindentől véded magam, nehogy megsérülj,

IDŐPONT: 2023. március 23-26.  (csütörtök 15 órától – vasárnap 13 óráig)

PROGRAM:  Lélekmasszázs tanfolyam (oklevéllel), születésélmény feldolgozás (Rebirthing Újjászületés folyamat), nőiség gyógyítása, gyógyító meditációk, 3-1-2 medridián torna, légzés meditációk, terhek elengedése, önszeretet gyakorlatok.   Az elvonulást BOROS ILDIKÓ és NÉMETH ZOLTÁN vezeti.

HELYSZÍN:  Gézaháza Hubertus Fogadó a Bakonyban

A szálláson rajtunk kívül nem lesz más. Az egykor vadászlaknak épült romantikus hangulatú ház Csesznekhez van közel, tölgy és gesztenyefák között egy kis tisztáson áll. A szállásunk az első emeleten található, az egész emeletet körbefutó faerkélyen reggel meditációt tartunk (ha jó az idő). A foglalkozásokat a legfelső szinten tartjuk majd, étkezés az alsó szinten lesz.

ELHELYEZÉS: A szálláson 2-3-4 ágyas szobák vannak, saját fürdőszobával, a helyeket a befizetések sorrendjében tudjuk feltölteni.

A házba lehet kisállatot hozni, 2000,-Ft/éjszaka.

IDŐPONT:  2023. március 23-26.  (csütörtök 15 órától – vasárnapig 13 óráig)
UTAZÁS: Az utazás egyénileg történik, de szívesen segítünk megszervezni a telekocsis utazást. Csesznek megközelíthető vasúton és buszon is (ha busszal jössz Gézaházpusztánál szállj le. Kérlek jelezd előre és kimegyünk érted kocsival.

AZ ELVONULÁS DÍJA: 89.000,-Ft/fő
Az elvonulás díját fizetheted két részletben is. Az első részlet a jelentkezéskor, a másodikat, az elvonulás előtt március 15-ig utalhatod.
A programot legalább 10 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani.
AZ ÁR TARTALMAZZA:  a szállást, az étkezést, a meditációkat, a Lélekmasszázs tanfolyamot (oklevéllel), a Rebirthing workshopot, a csoportos foglalkozások munkafüzetét, és az idegenforgalmi adót.
Lemondás esetén, ha már befizetted a z elvonulás díját,
– március 7-ig a befizetett összeg visszajár,
– március 8-15. között a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni,
– március 15-e után nem áll módunkban a részvételi díjat visszautalni.

JELENTKEZÉS:  Kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot. https://bit.ly/3JIXGep

A programon a helyed a részvételi díj első részsének átutalásával tudod lefoglalni.
Utalási adatokat és további részletes információkat e-mailben tudsz kérni!

KÉRDÉSED VAN? Írj a  hello@borosildi.hu  e-mail címre.

Részvételi díj: 89.000,-Ft  (4 napos program)

A programon a helyed a részvételi díj első részsének átutalásával tudod lefoglalni.

HELYSZÍN:

Gézaháza – Hubertus Fogadó

A szállás Csesznek közelében, a Bakony szívében található.

Győr vagy Veszrém felől a 82-es főúton érhető el, Budapestről mind az M7-es, mind az M1-es autópálya segít a könnyebb megközelítésben. Az M7-es utópályát választva Székesfehérvártól gyorsforgalmú úton Veszprémig, onnan a 82-es főúton javasoljuk a megközelítést. A 82-es főútról Gézaháza felé letérve az aszfaltos út vezet a fogadó épületéig.

Csesznek megközelíthető vasúton és buszon is (ha busszal jössz Gézaházpusztánál szállj le. Kérlek jelezd előre mikor érkezel és kimegyünk érted kocsival.

Jelentkezem

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot. https://bit.ly/3JIXGep

Ha kérdésed van, írj a hello@borosildi.hu email címre.

elvonulás Boros Ildikó Németh Zoltán

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu