A betegséged lelki oka jeleket,
üzeneteket küld

A belső feszültség mindig üzen

A betegség lelki oka, lelki konfliktusaink jeleket, üzeneteket küldenek számunkra. A betegség keletkezése komoly rejtély, speciális belső átalakulás, melynek első jeleit nem mindig vesszük figyelembe, nem mindig halljuk meg. Az egészségünk olyan kincs, ami megérdemli, hogy figyelembe vegyük a küldött jeleket.

 1. Vajon miért nem tudjuk fogadni a jeleket? 

Mert a betegség lelki okai hátterében egy összetett, sokszor bonyolult folyamat zajlik, hiszen testünk felépítése egy komplex egységes rendszer, szerveink hatással vannak egymásra, a testre, a lélekre, a szellemre.

Egyedi belső üzenetek ezek, látható, hallható, ízlelhető, szagolható, tapintható jelekkel kombinálva, melyeket akkor tudunk meghallani, ha képesek vagyunk fogadni ezeket.

A válaszokat most is belül kell elkezdened keresni. Rossz úton jársz, ha azt gondolod, valaki okozza, valami kiváltotta. A megértést kezdjük egy leegyszerűsített modell bemutatásával.

 2. A betegség lelki oka – sejtjeink titkai

A könnyebb átláthatóság érdekében képzeljük el sejtjeinket hatszögletű objektumokként, amelyek rácsszerűen helyezkednek el. Olyanok, mint a méhsejtek. E hatszögek mindegyike speciális tudást, információt tárol és hordoz: látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés és gondolkodás.

Minden sejtnek, szövetnek, szervnek és szervrendszernek megvan a maga feladata és küldetése, s eszerint működik nap mint nap. Ideális esetben a hatszögek érintkezése optimális, működésük harmonikus, képesek kommunikálni egymással és veled, képesek szeretet, táplálékot, tudást fogadni és küldeni.

A rácsszerű objektumokban atomok vannak. Az atomok a sarokpontokhoz igazodnak, mindenhol, ahol a három vonal találkozik, ebből áll össze az egészséges szerv. Ám ha az atomokban tárolt információk egymásnak ellentmondanak, mert pl. a női erőt képtelen fogadni az egyén, ha ezt nyomasztónak érzi, a hatszögek nem fognak tökéletesen idomulni egymáshoz, hanem eltolódnak.

A testet alkotó atomok szerkezete emiatt megbomlik, és feszültségek keletkeznek a szervekben. Ennek következtében feszültség támad a testben, ami az energiaáramlás elégtelenségéhez és energiablokádokhoz vezet.

A feszültség pedig elkezd különféle üzeneteket küldeni.

 3. Mit tehetsz?

Lelkünk megnyilvánulásai létezésünk fontos sarokkövei, ezért ne hagyd magad egyedül a jelekkel, ne hagyd el a lelked, ne hagyd el a legbelsőbb magod, ami vagy. Ez vagy Te. Most éppen. Ez vagy most éppen. Nem kell ennek így maradnia.

Hiszen változást szeretnél.

Mi az, amit most tehetsz?

» Figyeld meg mit üzen, miért tér el a többi szervedtől.

» Mire akarja felhívni a figyelmedet?

» Most éppen, mire szeretné ráirányítani a figyelmed?

Nem a jövőben, nem a múltban, hanem most.

Ne becsüld le a lélek apró jeleit, finom kis érintését, felvillanó, majd erősödő jelzés sorozatát. Ha nem figyelsz, hamarosan dörömbölni fog.

 Boros Ildi

Stressz napos oldal
(meditáció, tréningek, tanfolyamok) IR, pajzsmirigy, fogyás, meddőség, PCOS, mióma

(FaceBook csoportom)

Blogajánló

inzulinrezisztencia hisztamin intolerancia

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére

Gyakorlat a fájdalom enyhítésére Meditációs gyakorlat a hisztamin intolerancia, a mióma és az inzulinrezisztencia fájdalmak enyhítésére. Fontos,…
inzulinrezisztencia könyv

Inzulinrezisztencia könyvek

Inzulinrezisztencia könyvek Szakirodalom és táplálkozás Inzulinrezisztencia könyv kevés van a piacon, bár egyre ismertebb az probléma, napról-napra…

Inspirációs Hírlevél

Különleges, inspiráló hírek a stressz napos oldaláról